Ilinca Vandici, sfaturi prețioase pentru femei. Ce ar trebui să înțelegi prin „feminitate”

Data publicării:

Ilinca Vandici vine cu noi sfaturi pentru femeile de pretutindeni. Concluziile care ar fi făcut-o să0și schimbe viața.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar podcastul său, acolo unde are care ca invitați pe cele mai de seamă vedete, o face pe Ilinca să se afle în topul celor mai apreciate femei din televiziune, din România.

Deoarece ea își ține la curent urmăritorii cu cele mai noi evenimente din viața ei, de această dată, Ilinca a adus în discuție un subiect foarte discutat de public.

Vezi și: Ilinca Vandici, secretul unui ten fără riduri și imperfecțiuni: „Asta am făcut de-a lungul anilor. Nu vreau să ajung să-mi fac operații”

Ea este generoasă cu timpul acordat fanilor ei, astfel că vedeta vorbește în detaliu despre subeictul feminității:

„Feminitate… Atât de multe lucruri de învățat și integrat despre acest subiect… Am fost întotdeuna o susținătoare a femeilor și mi-a plăcut de-a lungul timpului să învăț, să adun informații despre noi, femeile, pentru a putea să mă cunosc, să mă înțeleg mai bine. Eu pe mine și eu în relație cu ceilalți! Femeile nasc lumea, o transformă, o educă și o ajută să evolueze!”

Mai târziu, vedeta a invocat argumentele „specialiștilor”:

„Specialiștii spun așa:

Suntem energie! În fiecare om, femeie-bărbat, există cele 2 energii: energia feminină și energia masculină! Deși forța noastră interioară vine din energia feminină, așa cum forța bărbaților vine din energia masculină, de-a lungul timpului noi ca femei ne-am accesat tot mai mult energia masculină! De ce?

În primul rând pentru că ne-am luat mult mai multe atribute, îndatoriri decât aveam în urmă cu zeci de ani! Astăzi femeia este mamă, gospodină, soție, prietenă, colegă, bun profesionist și lista poate continua! Toate aceste atribuții îți consumă timp și energie.”

Vezi și: Ce mănâncă Ilinca Vandici în fiecare zi, pentru a se menține în formă. Vedeta a dezvăluit secretul: „Evit aceste produse”

Mai mult de atât, ea a continuat prin a spune că o femeie nu trebuie să fie „perfectă”, că, tocmai, acesta este și „frumosul”, când vine vorba despre feminitate:

„Am învățat că este atât de minunat să NU fii perfectă! Este atât de eliberator să spui „NU ȘTIU” sau „NU POT”. Este atât de satisfăcător să te uiți în interiorul tău, să vezi care sunt nevoile tale și să spui asta! Să spui că ai nevoie de timp pentru tine, că ai nevoie să dormi, că ai nevoie să te întâlnești cu prietenele, să mergi la un curs, la un masaj, la un film și mai ales SĂ CERI AJUTOR! Să spui dacă și când nu te descurci și ai nevoie de ajutorul cuiva în absolut orice aspect al vieții tale!”

Ce este feminitatea?

În final, vedeta încheie prin a spune că feminitatea înseamnă mai mult decât aspectul fizic, iar micile imperfecțiuni conferă autenticitate personalității unei femei.

„Ce înțelegem prin „FEMINITATE”??? În primă fază, mintea ne duce înspre aspectul fizic al unei femei, înspre gesturile ei, mimica, felul în care vorbește sau se îmbracă…

Dar feminitatea este mult mai mult decât atât! Este intuiție și creativitate! Este este unul dintre cele mai mari atuuuri ale unei femei! Este energie feminină! Este Iubire și blândețe, ea îți dă forță interioară, îți dă încredere, îți dă autenticitate fiind cea mai curată conexiune cu sinele nostru!

Bineînțeles echilibrul este cheia/soluția tuturor lucrurilor! Echilibrarea celor două energii, găsirea momentelor în care e necesară o anumită energie și accesarea ei într-un mod cât se poate de asumat și conștient!”, a dezvăluit Ilinca Vandici într-o postare pe Instagram.

Vezi și: „M-am confruntat cu depresia postnatală”. Ilinca Vandici rupe tăcerea despre cele mai grele negre momente din viața ei. Cum a ajutat-o terapia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel