Ilinca Vandici, secretul unui ten fără riduri și imperfecțiuni: „Asta am făcut de-a lungul anilor. Nu vreau să ajung să-mi fac operații”

Data publicării:

Ilinca Vandici a vorbit despre rutina sa de îngrijire și despre metodele cu ajutorul cărora se menține impecabilă în fiecare zi.

Ilinca Vandici este considerată de foarte multe persoane un adevărat reper, când vine vorba de frumusețe. Chiar dacă a devenit mămică în urmă cu câțiva ani, vedeta se preocupă constant de aspectul fizic, ține o dietă riguroasă, dar nu uită nici să treacă prin sala de fitness sau să apeleze la anumite trucuri de frumusețe. Cele din urmă sunt „rețeta” care o ajută pe șatenă să se țină departe de riduri, după cum spune chiar ea. Deși nu are nevoie întotdeauna de aceste intervenții, Ilinca Vandici spune că apelează mereu preventiv, astfel încât să nu ajungă în anumite situații în care să fie nevoie de operații.

„Fix asta am făcut de-a lungul anilor și poate de aceea am reușit să-mi și mențin tenul atât de frumos, fără să-l operez, fără să-l stresez. Ok, îmi mai fac injecții cu botox, de prevenție mai mult decât de altceva. Nu vreau să ajung mai târziu să trebuiască să-mi fac operații. Tocmai de-aia mai injectez pe frunte o dată pe an câte un pic de botox”, a declarat Vandici, pentru unica.

VEZI și: Ilinca Vandici a dezvăluit care este scopul său suprem în viață. Cât câștigă vedeta din online și TV

Ce sfat are Ilinca Vandici pentru toate femeile

Chiar dacă multe femei tind să-și dorească frumusețea ideală și un fizic lipsit de imperfecțiuni, Ilinca Vandici le îndeamnă pe doamne să ofere o atenție mai mare planului interior, decât aspectului fizic. Deși viața este una extrem de aglomerată și de ocupată zilnic, prezentatoarea de la Kanal D spune că încearcă mereu să-și ofere ei înșiși câteva minute de liniște, în care să se conecteze cu Dumnezeu sau să facă alte activități care îi plac.

„Pentru mine, frumusețea fizică e cumva relativă. Mi se pare că totul pornește din interior. Sfat pentru cele care ne ascultă ar fi să își găsească drumul și să se iubească pe ele însele. Să fie bine ele cu ele și să-și aloce timp pentru ele și pentru sufletul lor.

Știu că muncim foarte mult. Știu că avem copii, că trebuie să-i creștem. Știu că trebuie să avem carieră. Știu că trebuie să facem curat, să spălăm toaleta, să facem mâncare. Știu toate lucrurile astea, dar măcar 10 minute pe zi să ne alocăm timp pentru noi, pentru sufletul nostru. Nici să nu facem nimic. Să respirăm, să ne aliniem, să fim bine cu noi. Poate ne și contactăm cu Dumnezeu, că de acolo vine toată lumina, iubirea și puterea. Cred că da, frumusețea, de fapt, de acolo vine. Dacă acolo e bine n-are cum să nu iasă și în exterior”, a mai declarat Vandici, pentru sursa citată.

Citește și: M-am confruntat cu depresia postnatală”. Ilinca Vandici rupe tăcerea despre cele mai grele negre momente din viața ei. Cum a ajutat-o terapia

Ce mănâncă vedeta la prima masă din zi

Cât despre meniul Ilincăi Vandici, persoanele care își doresc să arate ca ea trebuie să-și înceapă dimineața cu o masă extrem de ușoară, însă bogată în proteine și sățioasă. 

„Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici, pentru sursa citată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel