Ce mănâncă Ilinca Vandici în fiecare zi, pentru a se menține în formă. Vedeta a dezvăluit secretul: „Evit aceste produse”

Data publicării:

Ilinca Vandici a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta are o siluetă impecabilă și mulți s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă, având în vedere și programul aglomerat pe care îl are. 

Ce mănâncă Ilinca Vandici în fiecare zi, pentru a se menține în formă

În cadrul unui interviu recent, Ilinca Vandici a dezvăluit ce mănâncă în fiecare dimineață. Mai exact, prezentatoarea TV mănâncă un iaurt sau își face ovăz cu banană și lapte de cosos și migdale. Vedeta recunoaște că are mare atenție la alimentație, mai ales că are intoleranță la lactoză. 

„Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Unica.ro.

La prânz, Ilinca Vandici mănâncă carne cu salată, orez și carne sau paste. Vedeta recunoaște că nu are nicio reținere, însă seara consumă întotdeauna ceva light. 

„Carne cu salată, orez și carne, paste mai mănânc la prânz dacă mi-e poftă. Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse”, a completat.

Ilinca Vandici nu uită nici de sport

Pe lângă alimentație, prezentatoarea TV face și multă mișcare. Ilinca Vandici merge destul de des în sala de sport, acolo unde se antrenează, pentru a ține la distanță kilogramele în plus sau anumite imperfecțiuni ale corpului. 

„Nu, nu e ușor… Câteodată nu am chef sau energie, câteodată sunt obosită, însă întotdeauna îmi găsesc motivația pentru a nu renunța! Pentru că mă gândesc la cât efort am depus de-a lungul anilor, pentru că îmi place să am grijă de corpul meu și ar fi păcat… Cred că e o chestiune general valabilă în viață: dacă vrei să obții ceva, nu renunți! Găsești soluții și modalități pentru a continua să te indrepți spre țelul tău! Orice e posibil dacă ai voința! NU RENUNȚA!”, spunea acum ceva timp Ilinca Vandici pe Instagram.

Cât de des gătește Ilinca Vandici

Ilinca Vandici recunoaște că știe să gătească, însă nu îi place să stea foarte mult timp în bucătărie. 

„E normal că știu să gătesc, dar cum am spus întotdeauna, nu îmi place să stau foarte mult în bucătărie. Fac asta dacă sunt cu Zian, de exemplu, și dacă gătim amândoi. Chiar îmi face plăcere. Și îi gătesc absolut orice își dorește. Am mai și pus pe Instagram.

Fac și ciorbă, fac și deserturi, fac și brioșe, fac și friptură, fac și pește. Adică știu să fac. Nu asta este problema. Nu am timp fizic să stau foarte mult în bucătărie și atunci, repet, dacă nu este o activitate care să-l includă pe Zian, sau așa, prefer să nu”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit ego.

Citește și: „M-am confruntat cu depresia postnatală”. Ilinca Vandici rupe tăcerea despre cele mai grele negre momente din viața ei. Cum a ajutat-o terapia

Ilinca Vandici a dezvăluit care este scopul său suprem în viață. Cât câștigă vedeta din online și TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel