Ilinca Vandici, pregătită să devină din nou mamă? Vedeta a vorbit deschis cu fiul ei: „I-am povestit cât de bine e să ai un frățior”

Data publicării:

Ilinca Vandici i-a explicat fiului ei cum i se va schimba viața, dacă în familia lor va apărea un nou copil.

Ilinca Vandici se bucură de o familie minunată. Vedeta pare că are căsnicia perfectă și, tocmai din acest motiv, toată lumea este curioasă să afle dacă cei doi îndrăgostiți se gândesc la al doilea copil. Zian, băiețelul cuplului, are deja vârsta de 5 nai, motiv pentru care îndrăgita prezentatoare s-a hotărât să vorbească deschis cu el, cu privire la acest subiect delicat. Vedeta nu-și dorește ca cel mic să fie luat prin surprindere cu această veste, așa că s-a gândit că cel mai bine ar fi să aleagă chiar el. Așadar, în urma acestui exercițiu, Ilinca Vandici a ajuns la concluzia că nu va deveni prea curând mamă pentru a doua oară. 

"Sincer nu s-a întâmplat, îți spun și de ce. Eu sunt genul de părinte extrem de sincer și corect cu copilul. Nu-l mint niciodată, chiar dacă situația poate nu e favorabilă lui sau nu îi aduce neapărat fericire. Însă, îmi place să fi corectă, să îi spun dinainte ce se va întâmpla sau ce se poate întâmpla, astfel încât el să aibă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă și atunci și în ceea ce privește o surioară sau un frățior, am fost deschisă și i-am spus cam cu ce ar veni această schimbare în viața noastră, inclusiv cu faptul că da, nu voi mai avea atâta timp de petrecut cu el, pentru că atenția și afecțiunea mea trebuie să se ducă în două direcții, că voi sta cu bebelușul în brațe mai mult decât stau în acest moment cu el, că poate seara va trebui să îl adorm bebelușul și nu o să pot în același timp să îl adorm și pe el și atunci cumva l-am lăsat pe el să aleagă.

În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost 'Nu, nu am nevoie, mulțumesc.'", a mărturisit Ilinca Vandici,  pentru WOWbiz.ro

Poate te interesează și: Ilinca Vandici, transformare radicală. Cum arăta vedeta la începutul carierei: „N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată”

 

Ilinca Vandici, despre provocările din viața de mamă

Iinca Vandici și cel mic sunt, în continuare, în etapa de cunoaștere și de descoperire a lumii. În acest sens, frumoasa prezentatoare spune că fiecare nouă zi vine la pachet cu alte provocări și termeni de explicat copilului. 

"În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează. Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate. Acum a descoperit un cuvânt nou, "polenta", i-am spus că înseamnă mămăligă și totul este despre asta. Ne distrăm copios pe treaba asta. Și-a descoperit pasiunea pentru jucăriile de pluș, pe care până acum nu o avea.”, a mai spus prezentatoarea, potrivit primei surse citate. 

Citește și: Ilinca Vandici, rețeta unei siluete de invidiat: „Ăsta este secretul. De mai bine de 10 ani...”

 

„Mai avem puțin și ne pregătim de școală”

Prezentatoarea își dorește să lege cea mai frumoasă relație cu fiul ei, bazată în primul rând pe încredere și înțelegere. Tocmai din cauza acestui motiv, aceasta vrea să petreacă încă de pe acum cât mai mult timp cu Zian și să-i insufle cele mai importante valori și principii. Micuțul se pregătește și de începutul unui nou capitol pentru viața lui, începerea școlii, astfel încât cei doi părinți se înarmează, la rândul lor, cu multă răbdare. 

„Aveam jucării de pluș, dar nu era neapărat atras de ele. În ultimul timp se joacă foarte mult cu jucăriile de pluș și îi plac enorm. Îi plac emoțiile care se citesc pe fețele oamenilor, iarăși asta îi trezește curiozitate și amuzament. Mașinuțele au rămas în continuare, trenurile de asemenea au rămas printre pasiunile lui. Crește frumos, mai avem puțin și ne pregătim de școală, anul viitor ne pregătim de clasa 0 și am foarte mari emoții. Dar până atunci mai avem un pic și mai respirăm. Suntem bine, suntem pe drumul cel bun.

Ne construim o relație frumoasă și sănătoasă, cu multă toleranță, bazată pe multă blândețe, înțelegere și de o parte și de alta. Îmi place să îl înțeleg în tot ceea ce își dorește și ce face. Îmi place să fiu și eu înțeleasă și uite că așa reușim să ajungem la un anumit echilibru, care nouă ne face bine.", a mai declarat aceasta.

VEZI și: Ilinca Vandici nu uită de unde a plecat. Dezvăluirile vedetei despre problemele financiare: „Era și o rușine față de părinți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel