Ilinca Vandici nu uită de unde a plecat. Dezvăluirile vedetei despre problemele financiare: „Era și o rușine față de părinți”

Data publicării:

Ilinca Vandici a dezvăluit că a îndurat lipsuri financiare, la începutul carierei și că a muncit din greu pentru a-și permite un trai decent. 

Ilinca Vandici este o prezentatoare TV de succes și este măritată cu un om de afaceri potent financiar. Deși nu mai duce grija banilor, vedeta spune că viața ei nu a fost mereu ușoară.

”Dar vezi, tot pentru că am plecat de acasă de tânără, tot pentru că am început să muncesc de la 18 ani, să-mi câștig salariul, la un moment dat era și o rușine față de părinți la 20 de ani, eu muncind, să le mai cer bănuți, să mă ajute.

Și atunci, întotdeauna am fost super-calculată, dacă știam că luna asta îmi permit să îmi cumpăr ceva, dar în același timp niciodată nu lăsam la o parte grijile cotidiene și cheltuielile cotidiene, îmi cumpăram.

Dacă nu, strângeam bani o lună, două, trei, patru, până când îmi permiteam. Ce crezi, niciodată nu am fost în punctul în care să spun: „Mamă, nu am bani să îmi pun benzină!”. Nu știu dacă a existat o dată în viața mea, nu îmi aduc aminte, să fi cerut bani împrumut de la cineva. Niciodată!”, a spus Ilinca Vandici pentru Cancan.ro


Ilinca Vandici bagă banii la saltea. Ce cheltuieli a tăiat vedeta, pentru a face economii: „Mi-ar placea să îmi cumpăr elicopter, să economisesc timp”


Deși a strâns deja o mică avere, vedeta vrea să se asigure că nu va fi afectată de o eventuală criză financiară, astfel că a început să ia măsuri. Primele cheltuieli tăiate de pe listă, mașinuțele fiului ei, Prezentatoarea TV spune că a început să reducă frecvența de cumpărare a micilor cadouri pentru Zian, pentru a economisi bani.

„Vrea Zian să cumpăram în fiecare zi o mașinuță.

Ok, nu mai cumpăram în fiecare zi, cumpăram de doua ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume. (...) Nu mai cumpăram 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, par, pot să mi le fac și singura daca nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa.


Mi-ar plăcea să îmi cumpăr elicopter, să economisesc timp. Însă la semafor pot să trimit un mail, să fac un story, o postare, de multe ori mănânc la volan. Încerc să economisesc mai mult timp. Stresul că nu mai avem timp comprima alte activități. Mai mănânc la volan, mă mai machiez la volan, asta e”,  a dezvăluit pentru wownews, Ilinca Vandici, potrivit KanalD


Ilinca Vandici, confesiuni despre primul milion de euro: „Am refuzat contracte de peste 100 000 de Euro”


Ilinca Vandici a vorbit despre banii câștigați din televiziune și social media.

Ilinca Vandici a iscat un val de reacții negative, în mediul online, după aparițiile sale în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. Prezentatoarea Tv a vorbit cu sinceritate despre căsnicia sa, însă declarațiile sale au fost percepute într-un mod negativ.

 

Recent, Ilinca Vandici a fost invitată și în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, unde a vorbit despre banii câștigați din televiziune și din social media. Vedeta spune că probabil a încasat până acum peste 1 milion de dolari și că a avut și oferte pe care le-a refuzat, pentru că nu credea în ele. 

Ilinca Vandici: Nu fac decât lucruri în care cred


Redăm, mai jos, o parte din conversația din cadrul podcast-ului.


linca Vandici: Din primul salariu mi-am luat o pereche de sandale. Dar atunci mă bazam pe tata, știam că am unde să cad. Am învățat, în viață, niciodată să nu mă întind mai mult decât îmi e plapuma.

Radu Țibulcă: Eu mă chinui cu treaba asta. Cred că e și motivație. Mi se pare că în momentul în care țintești chestii din astea mari, eu am o siguranță că o să cheltuiesc mult mai mult. Dacă cheltuiesc de doi ori câți bani am, știu că o să fac de patru ori mai mult. De obicei la asta mă gândesc.

Ilinca Vandici: Păi da, dar și eu o să fac un milion de euro. Acum stau și cheltui un milion de euro?

Radu Țibulcă: Păi nu ai făcut un milion de euro?


Ilinca Vandici: Nu!

Radu Țibulcă:  Cât îți mai lipsește până la un milion de euro?

Ilinca Vandici: Un pic. Ce pot să spun e că real, și nici acum nu cred că real, câștig câți bani aș putea și aș merita să câștig.

Radu Țibulcă: Dar nu vorbim ce ai agonisit, vorbim ce ai încasat! Cred că ai făcut milionul...

Ilinca Vandici: Posibil...


Radu Țibulcă: Asta îți spun eu că nu fructifici online-ul ăla cât ar trebui.

Ilinca Vandici: Probabil. Dar nu-mi place să fac lucrurile forțat. Dacă nu am chef că azi am o stare proastă, nu am chef să stau să mă aranjez și să zic: „bună dragilor...”. Nu fac decât lucruri în care cred. Fac doar lucruri pe care le simt. Am refuzat contracte mari de peste 100 000 de Euro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel