Ilinca Vandici, transformare radicală. Cum arăta vedeta la începutul carierei: „N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată”

Data publicării:

Ilinca Vandici și-a analizat imaginea cu care a debutat în televiune. 

Ilinca Vandici a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde a vorbit despre transformările prin care a trecut de-a lungul anilor. Vedeta spune că nu a avut niciodată probleme cu greutatea și că, în mare, singura diferență fizică pe care o sesizează în trecerea timpului, este culoarea părului. Prezentatoarea TV a debutat în showbiz blondă, astăzi ajungând să își poarte culoarea naturală a părului, șaten.

„N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată! Și puțin timp după aceea și în rest cam pe acolo m-am menținut și de vreo zece ani la 53-54 de kilograme!”, a spus Ilinca Vandici, în emisiunea de la Kanal D.

Întrebată dacă a trăit vreodată cu frica de a se îngrășa, vedeta a mărturisit că nu a avut niciodată asemenea gânduri și că a știut mereu ce are de făcut pentru a se menține în formă. 

„S-ar putea... sincer nu m-am gândit neapărat la asta! Sincer și fac toate demersurile necesare astfel încât să mă mențin într-o formă bună! Nu știu dacă neapărat să arate corpul nu știu cum, cât mai degrabă să fie sănătos! Și ceea ce mă mâna în lupta asta este de fapt dorința de a fi alături de copilul cât mai multă vreme de acum înainte!”, a adăugat Ilinca Vandici.

Ce spune Ilinca Vandici despre femeile care o invidiază

Invitată recent în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilinca Vandici a fost întrebată despre motivul pentru care ea crede că este invidiată de alte femei,

”Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.”, a fost răspunsul dat de Ilinca Vandici.

Cum își menține Ilinca Vandici silueta 

”Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel