Ilinca Vandici: „Nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea”. Cum a ajuns vedeta să aibă încredere în ea

Data publicării:

Ilinca Vandici mărturisește că a avut mari probleme cu încrederea în sine și spune că nu s-a considerat mereu frumoasă. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai mediatizate prezentatoare TV, râvnită de bărbați, admirată de femei. A câștigat un concurs de frumusețe în urmă cu 18 ani, însă nici asta nu a convins-o de propria frumusețe. Vedeta Kana D spune că abia după un drum lung al descoperirii de sine a conștientizat că este frumoasă și a prin încredere în ea. 

„Foarte mari probleme am avut cu încrederea în mine, nu m-am considerat niciodată frumoasă, nimeni nu mi-a cultivat acest sentiment de iubire personală, de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai, din păcate.

Și atunci, cred că, până acum patru ani de zile, știam că sunt o tipă care arată bine sau care se îngrijește, dar nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea.
De când am început să lucrez foarte mult cu mine, să înțeleg anumite lucruri foarte importante. Sunt conștientă și de asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară și dimineață în care mă rog.

Și îi sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-a dat, inclusiv frumusețea.

Dar repet, aveam foarte mari probleme cu încrederea în sine și până nu am reușit să lucrez această parte, n-am fost conștientă. Până acum ceva vreme, dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul!”, a declarat Ilinca Vandici pentru CanCan. 

Ilinca Vandici dă de pământ cu femeile care o invidiază: „Văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele”

 

Ilinca Vandici a făcut o nouă serie de declarații controversate. După ce a împărțit internetul în două cu declarația că i-ar ierta orice soțului ei, prezentatoarea TV a adunat mai multe reacții negative, după emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai sensibile subiecte din viața ei. De la traumele din copilărie, până la decesul tatălui ei. Un alt subiect abordat de Denise Rifai a fost „motivul pentru care o atacă femeile”. Ilinca Vandici a spus că motivul ar fi invidia și faptul că femeile respective nu pot avea ceea ce a realizat ea.

„I-aș ierta absolut orice”. linca Vandici, detalii INEDITE din căsnicie: „Mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”

„Denise Rifai: De ce te atacă femeile?

Ilinca Vandici: Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.

Denise Rifai: Ce ai tu și e greu?

Ilinca Vandici: Tot, tot. Cariera mea, familia mea, corpul meu. Tot. Absolut tot. Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.

Denise Rifai: Deci, femeile de atacă din invidie.

Ilinca Vandici: Și este foarte bine să fiu invidiată. Asta înseamnă că văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici, primele declarații după valul de critici: Îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Am luat pauză de la rețelele de socializare

 

Taxată de fani


Declarațiile vedetei nu au avut însă efectul scontat, iar fanii au reacționat, în număr mare. Pe YouTube, câțiva fani ai Ilincăi Vandici s-au declarat dezamăgiți.


„Deloc naturala, lipsita de modestie. Nimic sclipitor in afara de cercei!”

 „Modestia nu este la ea acasă. Poate ai fost sinceră. Dar nu ai transmis sinceritate. Prin felul în care te exprimi”

„Era clar că i-ar fi venit să spună că cea mai frumoasă femeie din România e... Ilinca Vandici, de asta s-a abținut, nu a găsit un alt exemplu! Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?! Oricum, nu doar că, în „oglinjoara” dânsei, e „cea mai cea” prezentatoare, dar „are și cele mai frumoase picioare” 

„Nu sunt eu în măsura sa judec pe nimeni doar ca am impresia ca încearcă sa își inducă fericirea, nu înțeleg de ce toată lumea striga în gura mare ca e foarte fericit, un om fericit nu vorbește asa, părerea mea”

„Desi Ilinca era oarecum plăcută, interesantă la Bravo ai Stil, acum vorbind despre ea însăși si principiile ei de viata, mi-a creat o impresie foarte dezagreabilă. Este extrem de narcisista, închistată, are lipsa de modestie, încă trăiește in trecut drama cu Marica, nu își pune copilul pe primul loc (asta nu înseamnă sa neglijezeze soțul), este materialista, nu își apreciaza parintii si accepta orice pt. a-si mentine statusul social.  Unul dintre cele mai neplăcute episoade de podcast!”, sunt câteva din comentariile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel