Ilinca Vandici, primele declarații după valul de critici: Îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Am luat pauză de la rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Ilinca Vandici a avut prima apariție TV, după declarațiile care a stârnit numeroase controverse.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, prezentatoarea de la Kanal D vorbind, de câte ori are ocazia, despre sentimentele pe care le are față de bărbatul din viața ei. Aceasta își iubește atât de mult partenerul, încât a declarat, în cadrul unui podcast, faptul că i-ar ierta orice acestuia, chiar și o posibilă infidelitate. Declarația a pus însă pe jar întreaga țară, stârnind numeroase revolte. Pe lângă fanii vedetei, foarte multe persoane publice au pus-o la zid, nefiind de acord cu ea. 

După foarte mult timp în care nu a reacționat în niciun fel valului de critici, Ilinca Vandici a venit în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre acest eveniment.

"După atâția ani de carieră tot mai învățăm lucruri. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am fost extrem de relaxată în acel podcast și am crezut că oamenii mă cunosc de atâta timp și nu m-am gândit o clipă că aș putea să las loc de interpretări, unele duse la extrem. Da, recunosc că am declarat asta, dar în momentul respectiv era o discuție ipotetică, ăsta era cel mai rău lucru pe care Andrei ar putea să-l facă. Am greșit, trebuia să fiu atentă.", a declarat Ilinca Vandici în cadrul emisiunii.

Ilinca Vandici a fost foarte afectată de ce s-a scris în mediul online

"După tot ce s-a întâmplat îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Îmi pare rău că nu am acordat mai multă atenție, că nu mi-am ales alte cuvinte, pentru a nu lăsa să se înțeleagă altceva. Mă doare foarte rău.

Cred că o femeie e liberă să facă tot ceea ce își dorește ea să facă, atâta vreme cât ea se simte împlinită. Eu vorbeam de o situație ipotetică, Andrei nu a fost în ipostaza de a mă înșela. În trecut însă am trecut prin asta. Respectivul bărbat era iubitul meu și totuși l-am iertat de atâtea ori pentru infidelitate. Zcum, că vorbim despre o familie, pentru care suntem dispuși să iertăm lucruri, îmi e greu să risc tot din cauza unei întâmplări. În egală măsură, este o situație foarte greu de acceptat. Dacă iert nu înseamnă că accept sau că promovez asta. Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite.", a continuat ea.

Ilinca Vandici a luat pauză de la rețelele de socializare

Frumoasa prezentatoare spune că a fost cu atât mai dezamăgită cu cât a văzut faptul că anumite persoane publice au dat curs criticilor, în loc să-i ia apărarea. În acest context, Ilinca Vandici spune că a luat o pauză și de la mediul online, pentru a reflecta asupra celor întâmplate.

"Trăiesc de-o perioadă cu niște sentimente mari, multe, dureroase. E prima oară când mi se întâmplă asta. Am avut surprinderea să văd că anumite persoane care mă cunosc au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine. Ele știu că sunt o femeie cu principii, sunt un om bun și ele mă cunosc și asta m-a deranjat.

Sunt foarte tristă. Am luat pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Am încercat să-mi dau seama de unde valul ăsta de reacții atât de virulente și dure. Pe unele le-am înțeles, pe altele am încercat să mi le explic cumva. Mă deranjează.", a dezvăluit ea.

Prezentatoarea TV a postat primul mesaj public pe TikTok, unde explică toată situația

Imediat după intervenția televizată, vedeta a postat și primul mesaj pe rețelele de socializare.

"Subiectele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele au generat o alegere neinspirată a cuvintelor. Toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să jignesc pe cineva. Nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extremă. Relația mea cu Andrei este o relație normală, în care ne iubim, ne respectăm. Eu mă ocup de cumpărături, eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac asta cu bucurie, pentru că-mi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea.", a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.

Citește și: „I-aș ierta absolut orice”. linca Vandici, detalii INEDITE din căsnicie: „Mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”

Ilinca Vandici, pusă la zid de Oana Mareș: Orice femeie care gândește așa e total nocivă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel