„I-aș ierta absolut orice”. linca Vandici, detalii INEDITE din căsnicie: „Mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, instagram

Ilinca Vandici a vorbit despre căsnicia sa. Vedeta a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată soțului său. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează unul dintre mai apreciate cupluri din țara noastră. Prezentatoarea de televiziune se poate declara o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. De asemenea, cei doi soți au împreună un băiețel, care le face viața mult mai frumoasă de când a apărut pe lume. recent, Ilinca Vandici a fost invitată în podcastul moderat de către artistul Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre căsnicia sa. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că i-ar ierta orice soțului său. De asemenea, Ilinca Vandici a ținut să transmită și un mesaj pentru admiratoarele soțului său și le-a avertizat să nu își încerce norocul, deoarece el tot la ea se întoarce.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici.

Cea mai mare frică a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a declarat că cea mai mare frică a ei este moartea. Prezentatoarea TV se teme ca persoanele dragi de lângă ea să nu pățească ceva rău. 

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine', a subliniat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, amintiri dureroase din copilărie

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici și-a adus aminte de anii copilăriei, dar și de educația pe care a primit-o de la părinții ei. Vedeta susține faptul că a fost sprijinită întotdeauna de familie, indiferent de deciziile pe care le-a luat.

“Provin dintr-o familie foarte ok din toate punctele de vedere. Asta nu înseamnă că părinții mei au fost milionari. Tata era în politică, era primar, ne descurcam. Am fost un copil care niciodată n-a dus lipsă de nimic. În momentul în care m-am mutat la București, tot părinții mei au fost cei care m-au susținut , inclusiv din punct de vedere financiar, până în momentul în care mi-am luat un job“, a declarat Ilinca, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel