„Îi port cea mai mare recunoștință”. Cine e bărbatul care a ajutat-o pe Neti Sandu să se angajeze la PRO TV

Data actualizării: | Data publicării:

Neti Sandu a dezvăluit cum a ajuns să lucreze în televiziune și cine este bărbatul care a ajutat-o să se angajeze la Pro Tv. 

Neti Sandu a împlinit, recent, 26 de ani de colaborare cu postul de televiziune PRO TV. Vedeta avea 38 de ani în momentul în care s-a angajat la postul de televiziune din Pache Protopopescu și spune că nu credea că va fi un contract pe termen lung, pentru că se considera mult mai în vârstă decât colegii ei. 

Neti Sandu, MOTIVUL pentru care nu are copii: „Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac”


Într-un interviu pentru revista Viva, Neti Sandu a dezvăluit cum a decurs procesul de angajare și cun a ajutat-o Florin Călinescu să intre în echipa sa, pe vremea aceea el fiind prezentatorul matinalului de la Pro Tv. 


„Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas. (...) Sinceră să fiu, nu am avut curaj de la început. Cei de aici îmi ziceau: „Hai, vino și semnează contractul!, dar mie îmi era frică, pentru că eram în vârstă comparativ cu echipa formată din tineri de 18 ani (eu aveam 38). Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze. Îmi era groază să renunț la munca mea, care avea o continuitate, mi s-a părut că e o aventură în necunoscut și am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”, a declarat Neti Sandu pentru Viva. 

Neti Sandu a împlinit 63 de ani. Cum a ajuns vedeta să învețe astrologie: „Când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ”

Nu a păstrat legătura cu Florin Călinescu

Deși nu credea că televiziunea va fi locul din care va ieși la pensie, vedeta împlinește acum 26 de ani de carieră de prezentatoare tv. 

Vedeta spune că deși nu a mai ținut legătura cu Florin Călinescu, ea îi poartă o mare recunoștință. 

„Nu ne-am mai intersectat, dar eu îi port cea mai mare recunoștință, pentru că a fost foarte îngăduitor, să zic așa, cu mine, care nu aveam nicio pregătire. Eu cred că el a apreciat la mine bunăvoința de a face treabă. Eu, la vremea respectivă, deoarece nu apucasem să fac deloc dicție, mi-am adus aminte de cursurile mele de LRC și de scandarea de la latină (am făcut latină și în liceu, și în facultate) și încercam să frazez rostirea și să pun accente după cum îmi aduceam aminte. Asta a fost singura mea metodă de a putea reda ceea ce scriam. Și încercam să scriu ca și cum aș fi vorbit. Probabil că el a apreciat că eram conștiincioasă”, a mai spus vedeta. 

 

„Nu a înțeles deloc cine sunt”. Neti Sandu, relație dificilă cu mama ei: „Mă cataloga ca fiind rea”

Cum a ajuns vedeta să învețe astrologie: „Când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ”

În urmă cu ceva timp, celebra prezentatoare a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului pe care acesta îl realizează pe YouTube. Neti Sandu a povestit de unde a început povestea ei cu astrologia și cum a ajuns să își facă din această pasiune o meserie.

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a spus ea.

Neti Sandu, hărțuită pe stradă de curioșii care voiau să afle dacă poartă perucă: „Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?”


Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 


 „După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.


Neti Sandu nu se astepta, pe atunci, ca tocmai ea să fie acea persoană care să reușească în domeniul astrologiei. I se părea că este extrem de complicat și nu avea încredere în calitățile ei.


„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.

Citește și: Neti Sandu, previziuni pentru 2022. Zodia care ar putea da lovitura în afaceri: „În orice moment i se poate schimba viața”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel