Neti Sandu, MOTIVUL pentru care nu are copii: „Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac”

Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Neti Sandu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu are copii. Ce a împiedicat-o pe celebra prezentatoare. 

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții ei. Prezentatoarea Horoscopului de la PRO TV a explicat pentru unica.ro de ce nu a devenit mamă. 


„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.


Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu pentru surca citată. 


Neti Sandu a suferit mult din dragoste. Aceasta a avut o relație de 10 ani, dar totul s-a terminat chiar înainte ca ea să ajungă la Pro TV. Prezentatoarea spune că a avut nevoie de cinci ani de terapie pentru a se recupera. Despărțirea a avut loc printr-un bilețel, în care fostul ei iubit îi spunea că își poartă ghinion unul altuia. Neti Sandu nu a luptat nicio secundă pentru el, dar spune că perioada de după a fost una foarte grea. 


„Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul. Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar, cu ghinionul – nu. Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor. Cine are contraindicații acolo și se străduie foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile, și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea”, a spus Neti Sandu pentru Viva.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel