Iancu Sterp, reproșuri acide către Războinici. Ce l-a enervat la culme la coechipierii săi: „Stați acolo ca momâiele”

Data actualizării: | Data publicării:

Iancu Sterp le-a adus mai multe cuvinte dure celor din tabăra sa la Survivor all Stars.

Dorința de a câștiga proba de recomensă, care, de această dată, le promirea concurenților un brunch all inclusive plin de tot felul de delicatese i-a făcut pe concurenți să-și dorească să câștige primii cele 7 puncte și, astfel, să învingă pe traseu. Tensiunile au fost și ele la cote maxime, iar de această dată Iancu Sterp a fost cel care a răbufnit pe traseu, fiind extrem de nemulțumiți de atitudinea colegilor săi de trib. Mai exact, războinicul a fpst nemulțumit de faptul cp colegii săi de trib au stat pe bancă, în loc să meargă și să-i facă galerie lui Alexandra Duli pe traseu, așa cum el procedează de fiecare dată. Chiar dacă coechipierii săi au venti cu fel de fel de argumente, Iancu nu ia iertat și le-a adresat mai multe replici acide. 

Iancu Sterp: Dacă stați acolo ca momâiele.. stați degeaba.

Sorin: Nu am energie, am țipat, nu am țipat? 

Iancu Sterp: Dacă tot stați acolo, faceți ceva.

Sorin: Eu țip de fiecare dată.

Robert: Trebuie să recunoașteți că și Duli a dat nasol. 

Iancu Sterp: Dacă tot stați acolo, încercați să faceți ceva. La mine a fost singura dată când am stat pe bancă, pentru că nu mai puteam, abia ieșisem de pe traseu, dar înainte nu ai treabăm că nu obosești dacă zbieri. Pânî mergi acolo, la strat, îți trece. 

Te-ar putea interesa și: Zanni și-a ieșit din minți la Survivor All Stars: „Ce te rățoiești așa? Unde e greul?”. Faimosul, replici tăioase către Ștefania Stănilă

Schimb de replici între Alexandra Duli și Zanni

Deși a pierdut punctul în favoarea Faimoșilor, lucru care a încins spiritele în echipa sa, Alexandra Duli nu s-a lăsat la fel de adectată de acest lucru și a intat într-o conversație „jucăușă” cu Zanni. De câteva episoade, concurenții au suspiciuni cu privire la simpatia care s-a legat între cei doi, Zanni făcând mai multe gesturi de apropiere la adersa adversarei sale. Și de această dată, cei doi s-au tachinat, până în momentul în care între ei doi a interveni Ana Pal.

Alexandra Duli: Vrei să sărim în apă? Vrei? Să sar și tu să mă salvezi. Te știu.

Zanni: Tu mă știi?

Alexandra Duli: Da!

Citește și: Final dezastruos pentru Faimoși la Survivor All Stars. Scorul rușinos cu care au pierdut imunitatea: „O înfrângere usturătoare. Nu am mai avut așa ceva”

Zanni: De unde mă știi?

Alexandra Duli: Pot să citesc oamenii.

Zanni: O să te las să sari în apă, dar nu te las să te înceci.

Alexandra Duli: Mă salvezi?

Zanni: Da.

Alexandra Duli: Vii după mine?

Zanni: Dacă te-neci vin după tine. 

Alexandra Duli: Măi amorezilor, vă împing pe amândoi în apă, pentru că el te salvează.

Pe aceeași temă: Triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de Zanni: „Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel