Final dezastruos pentru Faimoși la Survivor All Stars. Scorul rușinos cu care au pierdut imunitatea: „O înfrângere usturătoare. Nu am mai avut așa ceva”

Data publicării:

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate din ediția de pe 3 aprilie 2024.

Jocul de imunitate de la Survivor All Stars din ediția de pe 3 aprilie a fost unul extrem de neprevăzut, atât pentru cele două echipe, cât și pentru prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. Așadar, chiar dacă au venit pe traseu mai deciși ca niciodată să câștige această imunitate și să rămână cu echipa completă pe mai departe, Faimoșii nu au reușit să le facă față coechipierilor lor pe traseu, astfel încât au marcat o „înfrângere usturătoare”, după cum spune chiar domnul Dan. 

„Am încheiat a 12-a bătălie a imunității și nu a existat al 12-lea ceas, pentru că scorul arată fără dubii că un trib a adjudecat acest totem, este vorba despre tribul Războinicilor. 10-3. Bravo, Războinici, 3 puncte obținute de Faimoși, este o înfrângere usturătoare și o victorie decisivă. Nu am mai avut așa ceva, o astfel de diferență în scor, mai ales la o bătălie a imunității, a fost 5-0 la un moment dat. Ca de fiecare dată, cum a zis Zanni „Rămâneți tari”, au rămas tari, cât s-a putut. Am o întrebare pentru Faimoși, pentru băieții înalți, TJ și Andrei, de ce la momentul aruncării, țineați și mingea cealaltă lângă voi?”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul emisiunii Survivor All Star. 

Citește și: S-au încins spiritele la Survivor All Stars. Alexandra Duli, lecție de twerk pentru războinice: „Eu am învățat singură”

Faimoșii se îndreaptă către imunitatea personală

Deși nu au avut o explicație clară pentru care au avut acea strategie, pe care nu au părăsit-o nici după ce au pierdut, Daniel Pavel și-a dorit să le reamintească celor roșii faptul că ziua nu se încheie pentru ei și că urmează imunitatea personală.

„De fiecare dată facem chestia asta.”, spune Andrei Ciobanu.

„Înțeleg ce spuneți(...), nu am exact o explicație.”, a completat TJ Miles.

„Aceasta este strategia, dar acum cu Faimoșii mergem la bătălia imunității personale, cu Războinicii am încheiat practic totemul. Are rost să-l mai atribuim?”, a completat Daniel Pavel.

„Da!”, au răspuns Războinicii în cor.

VEZI și: Triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de Zanni: „Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă”

Alexandra Duli a primit totemul de imunitate

Și momentul oferirii totemului de imunitate la Războinici a fost un moment extrem de așteptat, Alexandra Duli fiind extrem de fericită să primească acest titlu. Chiar dacă Zanni a aruncat noi săgeți către războinică, aceasta nu a părut deloc afectată și s-a bucurat extrem de mult de moment. 

Daniel Pavel: Duli, te văd foarte entuziasmată. De ce? Pentru că mai sunt concurenți cu 2 puncte.

Alexandra Duli: Mi l-am dorit foarte mute.

Daniel Pavel: Duli este în postura de a primi sau nu acest totem.

Echipa Războinicilor: Da! Îl primește.

Daniel Pavel: Și dacă nu spunea tribul, tot îl primea. Duli primește acest totem de imunitate.

Zanni: Foarte bine, poate este rar momentul pentru ea.

Alxandra Duli: Nu este, l-am luat și în sezonul meu.

Daniel Pavel: Este o victorie fără putință.

Ștefania Stănilă: A fost un scot umilitor, poate așa a trebuie să se întâmple.

Citește și: Adda și-a schimbat total stilul de viață, după boala Lyme. A eliminat multe alimente din meniul ei: „Nu mai mănânc deloc de 4 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel