Triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de Zanni: „Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă”

Data publicării:

În ediția de pe 3 aprilie a emisiunii Survivor All Stars, concurenții au dezbătut situașia amoroasă dintre Zanni și Ana Porgras. 

S-a format un adevărat triunghi amoros la Survivor All Stars, despre care, însă, publicul nu știe prea multe informații. Concret, toată lumea știa faptul că între Zanni și Ana Porgras ar fi vorba despre mai mult decât o relație de prietenie, cei doi fiind în aceeași echipă și în ediția din 2021, unde erau la fel de apropiați. Cu toate acestea, o certă le-a pus capăt relației atunci, moment din care Zanni spune că nu a mai vorbit cu gimnasta. Se pare totuși că lucrurile nu s-au consumat între ei, iar apropierea bărbatului de Alexandra Duli din echipa adversă a supărat-o destul de mult pe Ana, care, din perspectiva concurenților, și-a schimbat destul de mult atitudinea.

Citește și: Iancu Sterp îl pune la zid pe Andrei Ciobanu: „Încearcă cu orice preț să rămână în competiție, n-a fost sincer și asumat”

Andrei Ciobanu: Ana Porgras, din momentul în care tu ai pupat-o pe Duli și i-ai dat trandafirul, s-a creat așa o mică chestie, Ana Porgras a cedat psihic, poate ține la tine..

TJ Miles: Ce-a fost în trecut, a fost în trecut. El, ca bărbat, o ajută pe Ana, o ridică psihic când cade.

Zanni: Asta e o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care nu am vrut să o deschis în sezonul ăsta și nu vreau să o fac, vreau să vă spun doar că sunt niște chestii nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit 3 ani de zile. Dincolo de loialitatea noastră, este dreptate, cine trebuie să plece acasă, va pleca.

Andrei Ciobanu: Să nu se culce ele (n.r. Ana Porgras și Ștefania) pe o ureche, știind că au protecția ta și să nu le mai pese de traseu.

Zanni: Dacă ele nu pot pe traseu, nu înseamnă că s-au relaxat, atât au putut.

Andrei Ciobanu: Fetele sunt liniștite, și Zanni e liniștit, pentru că sunt sigure că nu o să meargă sigur la duel și nu trebuie să plece nimeni din nucleul lor. 

Citește și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag este desființată de Războinici și Faimoși. Fosta concurentă e numită „lentă” și „enervantă”

Ce spune Ana Porgras despre această situație

Chiar dacă nu și-a dorit să dezvăluie mai multe informații cu privire la această situație tensionată, Ana Porgras confirmă spusele de Andrei Ciobanu anterior. Astfel, faimoasa spune că abia așteaptă momentul unificării echipelor, unde speră să ajungă atât ea, cât și Duli și Zanni, pentru a vedea exact despre ce e vorba între cei doi și dacă instinctul său a mințit-o sau nu.

„Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă, iar eu am simțit nevoia să mă dau deoparte. Nu pot să vorbesc despre asta, nu vreau să zic nimic, pentru că o să se interpreteze greșit și nu e ok. De abia aștept momentul unificării și sper să-l prind să văd exact despre ce vorba, pentru că ce vedem noi la jocuri nu este de ajuns.”, a declarat și Ana Porgras. 

Citește și: Conflict aprins între Războinici și Faimoși la Survivor All Stars. S-au aruncat replici dure: „Ești slab, asta te frustrează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel