Zanni și-a ieșit din minți la Survivor All Stars: „Ce te rățoiești așa? Unde e greul?”. Faimosul, replici tăioase către Ștefania Stănilă

Data publicării:

Zanni i-a aruncat mai multe replici tăioase Ștefaniei, în timpul probei pentru recompensă.

Războinicii și Faimoșii s-au întâlnit din nou pe traseu în ediția de pe 4 aprilie a emisiunii Survivor All Stars, pentru a dat tot ce au mai bun și pentru a câștiga o nouă probă de recompensă. De data aceasta, concurenților li s-a pus în jos un brunch all inclusive pe care cu toții și-l doreau extrem de tare. Astfel, presiunea a fost foarte mare, iar Zanni și-a ieșit complet din minți, în momentul în care a văzut că victoria pare a fi din nou departe pentru Faimoși. Astfel, în momentul în care Ștefania Stănilă nu a adus punctul echipei, acesta a ținut imediat să-i spună faimoasei ce a greșit, însă într-un mod foarte tăios. 

„Dacă nu dai, eu ce să-ți fac?”, i-a spus nervos Zanni Ștefaniei.

„Cum să dau? Cum să dai aici?”, i-a răspuns faimoasa

„Ia uite, unde e greul? Ce te enervezi așa, dacă pierzi punctul? Ce te rățoiești așa? E simplu, dacă ai dat 2 din 15 aruncări, e simplu, iei punct. Primești răsplata, nu te mai rățoi așa.”, a răspuns Zanni.

Citește și: Final dezastruos pentru Faimoși la Survivor All Stars. Scorul rușinos cu care au pierdut imunitatea: „O înfrângere usturătoare. Nu am mai avut așa ceva”

Ștefania, enervată de atitudinea lui Zanni

În timp ce Ștefania încerca să-i explice coechipierului său faptul că nu a putut să facă altfel aruncările, acesta își susținea sus și tare părerea și spunea că trebuia să pună în aplicare strategia pe care i-a spus-o. Cu toate acestea, problema a fost faptul că cei din echipă țipau continuu la ea, lucru care a făcut-o să se desconcentreze de la joc, a lăsat Ștefania să se înțeleagă.

Zanni: Nu e un motiv de ceartă, dacă eu spun ceva, că ai dat două. Țipi la mine..

Ștefania Stănilă: Dar nu țip, voi urlați continuu să schimb, am tot schimbat de trei ori aruncarea.

Zanni: Ce ai schimbat? Unde ai schimbat?

Ștefania Stănilă: Dacă nu simt! E prea ușor ăla.

Zanni: Nici nu ai încercat. Eu dacă îți zic încearcă altcumva..

Ștefania Stănilă: Dădeam pe lângă, nu aveam direcție, nu e ca și cum dădeam prost.

Te-ar putea interesa și: S-au încins spiritele la Survivor All Stars. Alexandra Duli, lecție de twerk pentru războinice: „Eu am învățat singură”

„Dacă te enervezi așa, data viitoare nu mai spun nimic”

Replicile tăioase au continuat, iar Ștefania le-a reproșat din nou celor din echipa sa faptul că o parte din eșec li se atribuie și lor, întrucât au avut o atitudine extrem de tăioasă, când ea era pe traseu.

Zanni: Dacă te enervezi așa, data viitoare nu mai spun nimic.

Ștefania Stănilă: Voi urlați continuu.

Zanni: Cine a urlat?

Ștefania Stănilă: Păi tu ai urlat. Schimbă aruncarea, ok, am schimbat piciorul.

Zanni: Nu e de urlat.. deci tot tu ești nervoasă? E normal, schimbă piciorul, ca să ai stabilitate. Te dezechilibrai când aruncai.

Ștefania Stănilă: Așa dau eu.

Zanni: Perfect, dă tot așa.

Citește și: Triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de Zanni: „Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel