„I-am spus să tacă”. Teo Trandafir a spus-o fără rețineri. Ce părere are despre Lidia Buble, Feli și Andia

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir nu s-a mai putut abține și a spus fără rețineri ce părere are despre trei dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din  țară, Lidia Buble, Feli și Andia.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din  țară. Este tot timpul naturală, spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care a reușit să se mențină mereu în topul preferințelor publicului. Prezentatoarea TV a fost invitată recent în cadrul podcastului moderat de Bursucu, unde a spus fără rețineri care este părerea ei despre dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din  țară, Lidia Buble, Feli și Andia.

Întrebată care este persoana publică sau vedetă din România care a impresionat-o în toată cariera sa, Teo Trandafir a spus: „Aș presta program oricând pentru Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, care pentru mine e un om foarte important. Totdeauna, în viața mea, au fost cei de la Holograf”, a spus Teo Trandafir în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Te-ar putea interesa și: „Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre certurile cu Teo Trandafir. Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat

„I-am spus să tacă”. Teo Trandafir a spus-o fără rețineri. Ce părere are despre Lidia Buble, Feli și Andia

Teo Trandafir, una dintre cele mai emblematice prezentatoare TV din România, nu se sfiește să-și exprime opinia sinceră, chiar și atunci când vine vorba despre alte figuri publice din industria muzicală. Aceasta a mărturisit că a rămas plăcut impresionată de Lidia Buble, Feli și Andia. Mai mult, piesa „Scrie-mi orice” a Andiei a stârnit o reacție neașteptată din partea prezentatoarei TV. Teo Trandafir a mărturisit că, în timp ce asculta piesa, i-a cerut chiar Andiei să tacă, pentru a se putea bucura pe deplin de melodie. 

„Au fost mulți care m-am impresionat, printre care Lidia Buble și Feli. Lidia Buble și Feli fac parte din generația asta de mititei. Oamenii de vârsta mea au prostul obicei de a asculta numai muzica lor, ceea ce este o imebecilitate fără margini. 

Îmi place Andia. Eu mor după piesa «Scrie-mi orice». Mor acolo. Prim oară am oprit piesa. Mi-a pus-o Dobreanu, mi-a spus «Hai să auzi și tu o melodie nouă» și când a început «Scrie-mi orice» am zis să o oprească. Eram transpirată, eram fleașcă din cap până în picioare, mi se răciseră mâinile.

Când a venit Andia să cânte piesa, începuse să vorbească cu mine pe pauză, că pe pauză mai schimbi o vorbă. M-am trezit spunându-i Andiei să tacă doar o clipă, să ascult piesa. Eu i-am spus autoarei să tacă din gură să ascult piesa ei, fără să-mi dau seama ce fac. E muzică nouă, fabuloasă”, a mai precizat Teo Trandafir în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Câți bani câștigă Florin Ristei pentru o singură oră de concert: „Cel puțin. Asta direct prin mine”

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care a adus-o în fața tragediei: „De asta îmi era frică”

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel