De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir nu s-a mai putut abține și a spus de ce nu se simte bine în prezența lui Jador.

Teo Trandafir și Bursucu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori de la noi din țară. Cei doi au moderat împreună emisiunea „Teo Show” de la Kanal D și au devenit buni prieteni datorită proiectului în care au fost implicați. De-a lungul timpului, celor doi le-au călcat pragul emisiunii extrem de mulți invitați, printre care și Jador. Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Teo Trandafir a spus de ce nu se simte bine în prezența cântărețului de manele.

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

În 2011, Teo Trandafir a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, după ce a fost operată de pancreatită, la un spital din Viena. Prezentatoarea TV a stat o vreme în comă indusă, iar medicii erau rezervați cu privire la şansele sale de supravieţuire. Înainte de operație, Teo Trandafir s-a împărțit între emisiune și spital, luptându-se cu problemele de sănătate și continuându-și activitatea profesională. Noaptea era la perfuzii, iar ziua la emisiune. Bursucu, colegul și prietenul său, i-a fost mereu alături și a ținut cont de situația ei. Teo Trandafir a mărturisit că Bursucu era mereu prezent și o ajuta să se simtă mai bine în platou. Cu toate acestea, unii dintre invitați au făcut-o să se simtă inconfortabil, printre care și Jador.

„Eu trăiam cu tine în platou. Nu mai ești așa relaxată când vine Jador. Nu mai ești relaxată când îți zic «Auzi, mă, Teo să intre Tzancă». Ai fața asta cu ochii mari și ești ceva de genul «Dar ce, domnul Baniciu era ocupat?»”, a precizat Bursucu.

„Adu-ți aminte ce am pățit cu Jador. Acest cetățean (n.r. Bursucu) m-a apărat atunci când am avut o problemă și am fost nevoită să merg la spital. O săptămână stăteam noaptea la perfuzii și ziua la emisiune, eu având în mână o branulă, el știind. Au venit diferiți invitați și spuneau «Doamna Teo» și mă loveau în mână. Bursucu era tot timpul pe poziții și le spunea că mă dansează el cu mine. Mă lua de cealaltă mână și dansam”, a spus Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Cât s-a îmbogățit Maria Cârneci din muzică în aproape jumătate de secol. Artista a dezvăluit abia acum: „Sunt bogată, într-adevăr” 

„Începe să facă așa (n.r. să dea din cap). De ce faci așa?! E agitat pentru gustul meu”

Teo Trandafir a mărturisit că nu se simte confortabil în prezența lui Jador, subliniind că nu are nimic personal împotriva sa, dar că agitația acestuia nu se potrivește stilului ei. Prezentatoarea TV a menționat că preferă să interacționeze cu alți artiști, cum ar fi Vali Vijelie și Jean de la Craiova.

„Acești invitați, nu am nimic cu ei, dar au o impredictibilitate. Îi ia deodată. Jador a venit peste mine în fotoliu. Începe să facă așa (n.r. să dea din cap). De ce faci așa?! Nu că nu ar fi un om minunat. Am făcut multe emisiuni despre el, mama lui e formidabilă, tatăl lui la fel. Sunt niște oameni minunați. El e mai agitat pentru gustul meu. Vali Vijelie e pe frumusețe, pe înțelepciune, îți mai spune o vorbă de duh după aceea. Jean de la Craiova nu mă sperie”, a mărturisit Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: „Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre certurile cu Teo Trandafir. Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel