Horoscop, vineri, 29 septembrie 2023. Previziuni pentru 3 zodii norocoase

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop, 29 septembrie 2023.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești una dintre cele mai distractive persoane din zodiac, iar oricine te cunoaște ca prieten știe că au pe cineva în care pot avea încredere și care va fi acolo pentru ei în orice circumstanță. Astăzi, pe 29 septembrie 2023, te vei gândi la câteva prietenii vechi. Te vei întreba de ce s-au estompat și vei realiza că așa merge viața, dar vei înțelege și că există o persoană care nu ar fi trebuit să dispară niciodată. Și pentru că vei fi afectat de tranzitul Lunii Pline în Berbec, îi vei dori înapoi în viața ta.

De ce? Pentru că ați trecut deja prin probele timpului, dar mândria prostească și părerea fără sens au stat în calea voastră și v-au separat... pentru o vreme. Ei bine, astăzi este ziua în care vei lua legătura cu ei, și ghici ce? Nu numai că va părea că au așteptat această zi, dar veți reînnoi prietenia voastră și veți simți că niciun timp nu a trecut între voi.

Vezi și: Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai căzut pradă prieteniilor false și cunoștințelor temporare pur și simplu pentru că ești o persoană iubitoare și sociabilă care se bucură de prietenie. Ai văzut prieteni venind și plecând, și nu mai numești pe oricine cunoști "prieten". Drăguț, da, cunoștință, sigur... dar prieten? Acest titlu este rezervat unei singure persoane... celui mai bun prieten al tău.

În timpul Lunii Pline în Berbec de pe 29 septembrie 2023, vei înțelege că chiar dacă ai doar un singur prieten, cel mai bun prieten este cel pentru care merită să lupți. În timpul acestei Luni Pline, vei ști că totul este în regulă pentru că această persoană este în viața ta. Nu ai nevoie de nimic altceva, dar recunoaști și că trebuie să menții această prietenie în viață. Astăzi este ziua în care tu și cel mai bun prieten al tău deveniți și mai apropiați, dacă este posibil. Felicitări!

Vezi și: Previziuni numerologice pentru 2024. Gemenele Timofte: „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea” VIDEO

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru că îți este foarte ușor să respingi oamenii care nu îți plac, s-ar putea să simți regret pentru faptul că i-ai ignorat recent pe un prieten foarte drag... și totul din cauza mândriei tale. Ei bine, în timpul Lunii Pline în Berbec de pe 29 septembrie 2023, vei recunoaște nu doar faptul că ai fost încăpățânat și plin de mândrie când ai închis ușa în fața acestui prieten de-al tău pe care îl iubeai, dar vei realiza și că merită să îți ceri scuze...

Și, să crezi sau nu, astăzi îți vei cere scuze pentru că i-ai înlăturat din viața ta ca și cum nu ar fi însemnat nimic pentru tine. Vei învăța o lecție importantă astăzi și vei fi umilit, de asemenea, pentru că prietenul tău nu numai că te va accepta din nou... dar nu va mai aduce vorba despre asta. Nu este nicio luptă de mândrie aici. Tu ai greșit. Și ei știu asta și nu au nevoie să ți-o arunce în față. Prieteni din nou. Împreună pentru totdeauna!, notează Yourtango.com

Vezi și: Horoscop 2024. Anul care schimbă lucrurile complet pentru o zodie: „O furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel