Previziuni numerologice pentru 2024. Gemenele Timofte: „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea” VIDEO

Oana și Adina Timofte, foto Facebook
Descriere foto: Oana și Adina Timofte, foto Facebook

Oana și Adina Timofte, gemenele celebre pentru predicțiile lor numerologice, vin cu o serie de previziuni pentru anul 2024. 

Gemenele Timofte au fost invitate în emisiunea Danei Săvuică, de la Ego, acolo unde au vorbit despre anul 2024. 


”2024, e și Saturn care e 3 ani, e și 2024 în primul rând, buzunarul trebuie lucrat la bani și reglam energia banului, cei care urasc banii nu vor avea.”, a spus Oana Timofte.

”Acum, din septembrie și octombrie, începe ca energia anului 2024 să-și facă simțită prezența, când vorbim de 8 vorbim de război, de putere, să ne așteptăm la niste evenimente surprinzătoare din punct de vedere terestru. Despre noi oameni mai mici și mai frumosi, imi iau o hârtie și îmi scriu care e bagajul meu karmic și încep să vindec. Vom retrăi trecutul. Ne oferă abundență foarte mare energetic din punct de vedere financiar.”, a completat și Adina Timofte, în emisiunea de la Ego. 

 

 

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

 

Horoscop. Iată ce aduce anul 2024 pentru fiecare zodie!

Pe măsură ce pășim în anul 2024, simțim că suntem la un prag al schimbării, o poartă către o nouă epocă de transformare și inovație. Lumina de la sfârșitul tunelului pe care am văzut-o în anii anteriori începe să se intensifice, oferindu-ne o viziune mai clară asupra drumului pe care îl avem în față. Laitmotivul anului 2024 va fi monetizarea.

 

Laitmotivul anului 2024 va fi monetizarea. Și vă invităm să nu vă gândiți doar la bani, ci și la talente și alte resurse deținute. Totul va depinde de modul în care ne vom da valoare. Nu trebuie să așteptăm să ne spună alții cât valorăm, ci noi să știm. 

Previziuni pentru Berbec și Ascendent în Berbec

Anul îți poate aduce surprize financiare în aprilie datorită conjuncției Jupiter-Uranus. Totuși, este important să-ți planifici bugetul și să eviți investițiile impulsive. Primele luni ale anului se concentrează pe carieră și autoevaluare. Mercur și Venus te susțin în aprilie, iar cu Marte în semnul tău în aprilie-mai, vei avea un nivel ridicat de energie și determinare. Este posibil să te gândești la schimbări profesionale majore. După 26 mai, Jupiter te îndeamnă să te exprimi mai liber și să îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Acesta poate fi și un moment bun pentru a călători sau a te muta. Finalul anului aduce provocări în dragoste, cu Marte retrograd în casa iubirii. Fii atent la flirturi și asigură-te că ai prioritățile clare. Acordă atenție sănătății pe parcursul anului, indiferent de circumstanțe. Astrele sugerează o atenție sporită la bunăstarea ta fizică și emoțională.

Citește în continuarea aici. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 aug 2023, 08:16 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience