Horoscop 2024. Anul care schimbă lucrurile complet pentru o zodie: „O furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele”

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu, redactor Șef Astrosens, aduce previziunile astrale pentru anul viitor. 

„Cea mai mare provocare din primele cinci luni ale anului 2024 va fi aceea de a-ți găsi locul. La propriu sau la figurat.

Pluto, planeta transformărilor radicale și a extremelor, se întoarce în semnul tău pe 21 ianuarie. Acest eveniment va fi precum o furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele. Pluto scoate la suprafață toate fricile ascunse ani la rând. Nu neglija deloc sănătatea!

Cumva, liniștea ta interioară va depinde serios de stabilitatea financiară. Mulți dintre nativi își vor da seama că au neglijat totalmente relația cu banii și se vor vedea obligați să facă ajustări. Nu neapărat pe placul lor.

Lecția principală va fi aceea de învăța să trăiască și cu mai puțin. Sau să accepte valoarea lucrurilor și a serviciilor. Și de ce am spus toate acestea? Pentru că Saturn, guvernatorul tău, se va afla în casa banilor și a resurselor pe întreaga durată a anului. Și va mai fi și retrograd în perioada 29 iunie-15 noiembrie. Cu alte cuvinte, dacă nu ai bani puși deoparte, îți va fi destul de greu. Tocmai asta își va dori Saturn. Să trăiești într-un stil mai minimalist”, a spus Daniela Simulescu despre cei născuti în zodia Vărsător sau care au ascendentul în Vărsător. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 21 aug 2023, 16:18 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience