Horoscop DRAGOSTE - iunie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Horoscop. Iunie 2021 este luna iubirii. Iată care sunt cele mai importante mișcări astrologice și la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie. 

Tânjim să simțim că în această lume nebună am găsit un alt om pe care să fie lângă noi. O altă persoană care, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, poate să ne aducă zâmbetul pe buze.

Luna iunie va începe interesant, cu Eclipsa de Soare și Luna Nouă din Gemeni.

Horoscop 31 mai - 6 iunie 2021. Trei zodii dau lovitura săptămâna aceasta. REUȘITE pe toate planurile


Schimbări majore sunt la orizont, chiar dacă nu arată așa cum ai crezut.

Există un prag divin pe care îl vom trece în luna iunie, care ne va permite să vedem cât de departe am ajuns.

Chiar și cu Mercur retrograd pentru o parte a lunii, există încă un sentiment de a merge mai departe, de a ne elibera și de a ne asigura că de data aceasta chiar facem lucrurile diferit.

Horoscopul dragostei. Aceste 3 cupluri zodiacale nu se vor înțelege niciodată

Acest lucru va fi valabil mai ales în acele conexiuni romantice intense.

Saturn retrograd afectează și horoscopul dragostei din această lună. Există încă un sentiment de sincronizare divină care se simte în acele conexiuni romantice intense.

Aveți încredere în schimbările din această lună, precum și în eliberarea legăturilor karmice de cei care au fost trimiși să vă învețe ceva.

 

Horoscopul bunicilor. Cum credeau românii că spălarea hainelor influențează soarta omului. Apocalipsa îmbrăcării pe dos a izmenelor


Date importante pentru iunie 2021:

 

Horoscop dragoste în prima săptămână din 1-7 iunie


Venus intră în Rac:

Viețile noastre amoroase sunt pe cale să devină mult mai domestice odată ce planeta iubirii se mută în acest semn de apă.

Relațiile tind să devină mai serioase în această perioadă, pe măsură ce ne gândim la angajamentul pe termen lung, dar asta înseamnă, de asemenea, că vom fi mai conștienți dacă nu credem că o legătură în care ne aflăm va rezista testului timpului .

Întâlnirile ocazionale sunt înlocuite cu conexiuni semnificative și vom gravita cu toții mai mult spre schimburi serioase cu partenerul nostru.

KARMA. Cum te influențează viața anterioară. Astrolog: Destinul este modelat de acțiunile din trecut

 

Horoscop dragoste în perioada 8-15 iunie

 

Luna Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni:

Acesta este eliberarea unor cicluri și modele karmice serioase.

Este posibil să fi avut o perioadă de așteptare în care să fim nevoiți să trecem prin scenarii incomode sau dificile, dar acum ar trebui să ne apropiem de cealaltă parte și să ne uităm la ceea ce vrem să începem, nu la un sfârșit.

Pot exista unele evenimente neașteptate, dar orice se întâmplă este centrat pe o nouă creștere.


Marte intră în Leu:

Planeta care guvernează masculinul, pasiunea și ambiția se mută în semnul care stăpânește inima.

Aceasta înseamnă că va exista o presiune pentru a ne urma inima mai profund și pentru a lua decizii în viață care au rădăcini în ceea ce ne pasionează cu adevărat.

Simțul nostru de ambiție și impuls va fi de asemenea înrădăcinat aici în acest spațiu, așa că nu vom lua decizii din motive financiare sau chiar ale ego-ului, ci din inimă.

ZODIACUL INFIDELILOR: Zodiile care înșală în neștire


Saturn în cuadratură cu Vărsător, Uranus în Taur:

Această mișcare astrologică ne va face să facem față provocării pe măsură ce ne confruntăm cu ceea ce trebuie să se schimbe cel mai mult în viața noastră.


Poate că acest lucru este preluat de la eclipsă din urmă cu câteva zile, dar poate fi vorba mai mult de a stabili cum va arăta acum viața cu cele mai mari intense schimbări.

Cu Saturn retrograd, este posibil să trebuiască să ne reajustăm și să facem noi planuri, amintiți-vă că povestea finală pentru această temă nu va fi terminată decât mai aproape de sfârșitul anului.

ZODIAC: 3 Zodii care îți vor frânge inima. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Horoscop dragoste a treia săptămână din lună: 16-22 iunie


Jupiter retrograd în Pești:

Aceasta este șansa de a face bilanțul zonelor de creștere din viața noastră pe care trebuie să le facem înainte de 2022, când Jupiter din Pești va domina energia.


Gândiți-vă la care sunt blocajele pe care le aveți în dragoste.

Acest retrograd se referă cu adevărat la ceea ce trebuie abordat de acum până în decembrie.

 

Soarele intră în Rac:

Acesta este începutul sezonului racilor și perioada anului în care  simțim cu toții nevoia să petrecem timp cu cei pe care îi iubim.


Suntem mai concentrați pe termen lung în relațiile noastre și căutăm un partener cu care să putem împărți o viață - nu doar o noapte. În acest sezon, întreprindem deseori mai multe proiecte de îmbunătățire a locuințelor și petrecem timp făcând spațiul în care locuim mai frumos și mai iubitor.

 

Mercur iese din retrogradare:

După retrogradare, ne vom simți mai clari și mai încrezători atunci când vine vorba de gândurile pe care le avem și de cuvintele pe care vrem să le spunem.

Orice indecizie sau conversații pe care le-am amânat pentru că ne simțeam împrăștiați sau nesiguri se vor simți mai stabile și mai clare în acest moment.


Deși Mercury Rx este un moment excelent pentru a reface deciziile și alegerile din trecut, nu este întotdeauna cel mai bun moment să facem pași sau acțiuni noi, așa că acum avem în sfârșit claritatea pentru a merge mai departe în orice direcție dorim.

 

 

Horoscopul dragostei în ultima săptămână a lunii:  23-30 iunie

 

Luna plină în Capricorn:

O super lună plină în acest semn de pământ marchează sfârșitul oficial al sezonului Eclipselor.

 


Lunile Pline sunt aproape fructificate, așa că reflectați la Luna Nouă a Capricornului de pe 13 ianuarie pentru a vedea dacă ați finalizat ciclul necesar care a început atunci.

Cum te simți în legătură cu sentimentul  de stabilitate sau creștere din ianuarie?

Ați făcut schimbările la care sperați? Dacă nu, ce poți face diferit cu această lună pentru a te asigura că mergi înainte și nu ești blocat într-o situație?

 


Neptun retrograd:

Când Neptun devine retrograd în fiecare an, avem șansa de a vedea lucrurile așa cum sunt și nu așa cum ne-am dori să fie.


Acest lucru poate fi valabil mai ales în relații, când uneori este dificil să vedem adevărul atunci când ne dorim de fapt să fie ceva diferit.

Folosiți acest retrograd pentru a vă asigura că vedeți adevărul în toate domeniile vieții voastre și dacă nu vă place cum arată, atunci fiți pregătiți să faceți schimbări.


Venus intră în Leu:

Vom simți cu toții acea nevoie de a ne urma inima, în orice facem. 

 


Horoscop dragoste - iunie 2021:

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este luna în care abordați un factor important care a fost lăsat în afara unei relații.

Indiferent dacă este vorba de un adevăr care a fost omis sau de ceva ce nu v-ați simțit confortabil să spuneți, va sosi momentul în care va trebui să spuneți adevărul.


Acesta nu trebuie să fie un argument, dar este vorba despre restructurarea relației dvs. pentru a merge mai departe, astfel încât să funcționeze mai bine pentru amândoi.

Oricât de provocator ar fi, asigurați-vă că încercați să vă exprimați și sentimentele - nu doar gândurile.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Prima jumătate a lunii vă poate face să vă simțiți destul de anxios în relație. Chiar dacă nimănui nu îi place să se simtă așa, această stare vă oferă multă vindecare.

Amintiți-vă că niciodată nu este treaba altcuiva să ne facă să ne simțim în siguranță și atunci când ne simțim triști, chiar dacă face parte din atmosfera astrologică, ne oferă în continuare șansa de a ne apropia de noi înșine.

Încercați să vedeți ce vă arată temerile aici, chiar și într-o relație existentă, și apoi, până când luna plină se rotește la sfârșitul lunii, vă veți simți mai bine pentru că ați crescut.

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În cea mai mare parte a lunii, este sezonul tău, ceea ce înseamnă că este și anul tău personal. Este timpul să vă concentrați asupra dvs., să vă gândiți la ceea ce doriți să creșteți sau să construiți în anul următor și, de asemenea, să vă uitați unde puteți face mai bine.

Există un dar în a ne putea adapta oriunde, dar atunci când facem acest lucru, nu vedem întotdeauna clar ceea ce se potrivește cu adevărat cu noi.

Mai mult decât orice alt domeniu, acest lucru apare în relațiile noastre. Pe măsură ce treceți prin această lună, încercați mai puțin să vă încadrați în viața altcuiva și, în schimb, faceți un pas înapoi și vedeți cum se încadrează în a voastră.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Venus va dansa prin semnul dvs. toată luna iunie.

Orice problemă de relație sau tensiune pe care ați avut-o recent ar trebui să se diminueze în cadrul acestui tranzit.

Dacă încă se pare că există discordie, mai întâi, luați ceva timp pentru a evalua relația pentru a vedea dacă aceasta este una care și-a urmat cursul.


Dacă  rămânem într-o relație doar pentru că ne simțim confortabili sau ne temem de singurătate, atunci ar putea fi timpul să începem să ne gândim la o strategie de ieșire.

Veți lua o decizie radicală în privința partenerului și dacă lucrurile nu se îmbunătățesc în relația voastră prea curând, ar putea fi momentul să vă decideți să-i puneți capăt. 

 


Leo (23 iulie - 22 august)

Chiar dacă uneori puteți muta munții din loc pentru dragoste, aveți, de asemenea, marea capacitate de a vă urma inima într-un mod pe care puține alte semne zodiacale știu să îl facă.


Singura problemă este că, de obicei, după ce l-ați urmat, fie vă aruncați cu capul înainte prea repede, fie deloc. Cu Marte care se deplasează prin semnul dvs. în această lună, este timpul să învățați despre ritm.

Fie că vorbim despre o nouă relație sau chiar despre una existentă, este timpul să o luați ușor.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Noi începuturi sunt aici pentru dvs. Începând cu Eclipsa de Soare la începutul lunii, va exista o presiune pentru a lăsa în urmă orice lucru care nu te face fericit.

 


Asta se va simți în toate domeniile vieții tale, și, de asemenea, va afecta foarte mult casa a șaptea a relațiilor.

Acest lucru cere o revizuire completă a celor pe care îi permiteți în spațiul personal și pe cine nu.

Nu vă fie teamă să spuneți de ce aveți nevoie cu adevărat de la cineva pentru a face acest lucru.


Poate fi înfricoșător să ne exprimăm nevoile sau să ne stabilim granițele, din cauza fricii că cealaltă persoană spune „Nu, asta nu este pentru mine”, dar nu vom ști niciodată până nu o vom face.

Acesta înseamnă alegerea adevărului în fața iluziei, care este singura modalitate de a găsi iubirea reală.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Aceasta este luna în care veți găsi un echilibru mai mare în mai multe domenii ale vieții voastre. Dar lucrurile trebuie adesea să se dezechilibreze pentru a se așeza mai bine.

Eclipsa de Soare va aduce probabil evenimente care vă vor face mai conștienți de zonele vieții dvs. pe care trebuie să vă concentrați.


Aceste aspecte vor fi de mare anvergură și vor implica crearea unui spațiu în care să fiți încurajați să faceți loc pentru tipul de dragoste pe care îl doriți în următorul ciclu lunar.

Aceasta înseamnă că este posibil să trebuiască să permiteți ca anumite alte zone ale vieții dvs. să se schimbe radical, astfel încât să vă puteți deschide în continuare pentru ceea ce doriți.

Deși acest lucru poate provoca probabil o anumită incertitudine, deoarece, de obicei, nu suntem siguri de ceea ce va umple spațiile pe care le creăm, este timpul să aveți încredere în proces.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

A spune adevărul înseamnă a vorbi despre cea mai înaltă formă de iubire. Aceasta va fi tema de guvernare pe care o simțiți odată cu venirea lunii iunie și va face ca toate deciziile și alegerile să ajungă la lumina cea mai simplistă. Ori viața ta se bazează pe adevăr sau nu.


Ori îți trăiești adevărul sau nu. Fie le ceri oamenilor adevărul, fie le accepți minciunile. Totul se reduce la adevăr, dar mai întâi, începe în noi.

Pe la jumătatea lunii, veți face pași mari în ceea ce înseamnă să vă spuneți adevărul și să vă construiți o viață care se învârte în jurul a ceea ce este real.

Dă-ți frâu liber pentru a elimina tot ce nu rezonează cu tine  și nu-ți permite să te simți vinovat pentru tot ceea ce trebuie să faci pentru a crea spațiul pentru dragoste, chiar dacă înseamnă să-ți iei rămas bun de la cineva .


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Viața voastră se va schimba în moduri de neimaginat luna aceasta, mai ales în cele două săptămâni dintre eclipse - una dintre ele fiind eclipsa voastră.


În următoarele câteva săptămâni, multe lucruri vor intra într-o viziune mai clară, precum și în perspectivă, pe măsură ce sunteți gata să faceți câteva planuri și schimbări.

În timp ce multe vor apărea în relațiile voastre până când vom primi în eclipsa de soare, când va ajunge la a noua casă, care reprezintă un al doilea partener de viață, întreaga lună va fi despre îndepărtarea de cine nu sunteți, astfel încât să puteți întruchipa mai mult ceea ce sunteți cu adevărat.

Deși ar putea exista o tendință de a grăbi lucrurile sau de a dori să le grăbiți, veți fi direcționați către sincronizarea divină a tuturor lucrurilor.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Ați făcut câteva schimbări mari în viața voastră de la începutul anului, astfel încât energia din această lună nu veți simți nimic nou.

Deși nu veți ieși din experiența pe care astrologia o aduce luna aceasta în viețile noastre, aceasta se va simți mai mult ca o afirmație decât ca o scuturare.

Dacă ai făcut treaba și ți-ai permis să treci de la relațiile și persoanele care nu rezonau cu tine, atunci următoarele săptămâni ar trebui să te simtă ca o confirmare uriașă pentru tine.


Dar dacă există încă unele spații în care ați fost agățați sau ați încercat să țineți de ceva care s-a terminat, atunci vi se poate cere să faceți ceva.

Nu vă descurajați dacă se întâmplă acest lucru, dar în schimb fiți recunoscători, vedeți unde mai trebuie să creșteți.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Pregătește-te pentru niște mari surprize care îți vor afecta viața romantică. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să vă întâlniți cu persoana pe care ați dorit-o, o propunere, să vă mutați împreună sau chiar o  sarcină.

Aceasta este progresia naturală a vieții. Tot ceea ce ați făcut anterior a condus la acest moment care va dura toată luna iunie.


Când începe să se întâmple atât de mult din ceea ce v-ați dorit sau pentru care v-ați rugat, nu uitați să vă asigurați că vă asumați responsabilitatea pentru lucrurile care merg bine la fel cum o faceți pentru situațiile în care greșiți.

Și doar pentru că lucrurile au mers prost în trecut nu înseamnă că acum vor merge la fel.

Încă va trebui să fii un avocat pentru tine, va trebui totuși să vorbești despre nevoile tale, precum și să spui da și să primești când este timpul să faci și asta.

Permiteți-vă să vedeți diferența dintre lucrurile care merg prost și, în cele din urmă, să spuneți de ce merg bine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Există o schimbare în modul în care îți trăiești viața, care va modifica direcția căii tale.

Ca un pește, din păcate ești obișnuit să fii rănit în relații. Ești obișnuit să simți că vei fi lăsat sau că cealaltă persoană nu crede în tine.

Uneori, acest lucru se datorează experiențelor și traumelor pe care le-ați experimentat de fapt, dar la altele, este din cauza modului în care absorbiți sentimentele celor din jur.

A fi conștient de acest lucru, deși îți schimbă relațiile romantice în viitor, este ectrem de eficient. Pentru prima dată în viață,  nu simți că vei fi rănit sau părăsit.


Acest lucru în sine se va simți probabil străin atunci când ți-ai petrecut viața așteptând să cadă și celălalt pantof.

Dar de data aceasta este o adevărată schimbare a mentalității care va părea brusc și va fi cheia din blocajul  vieții și al iubirii la care nu doar ai visat, dar ai avut nevoie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel