ZODIACUL INFIDELILOR: Zodiile care înșală în neștire

Data publicării:
pixabay.com autor Pana Kutlumpasis
Descriere foto: pixabay.com autor Pana Kutlumpasis

ZODIACUL INFIDELILOR: Se pare că unele zodii sunt mai predispuse la a cădea pradă tentațiilor decât altele, iar o privire mai atentă asupra lor ne poate ajuta să înțelegem mai bine de ce. Iată Top 6 cele mai infidele zodii: 

ZODIACUL INFIDELILOR: Este tristul adevăr, dar oameni născuți în orice zodie își înșeală partenera/partenerul în fiecare zi. Nimeni nu este ferit de acestă experiență neplăcută. Desigur, fiecare are propria definiție a înșeltoriei și există aproximativ un milion de acțiuni diferite care pot intra în categoria infidelității.
Iată deci Top 6 zodii clasificate pornind de la cei mai infideli! 

1. Pești (19 februarie - 20 martie)
Poat fi șocant, dar semnul zodiacal cel mai probabil să înșele este Pești. În mod normal sensibili și super emoționali, ei nu pot abține să nu acționeze în funcție de cea mai mică schimbare de dispoziție. Dacă sunt supărați pe tine și pleacă noaptea, nu se știe ce se poate întâmpla. În același timp, Peștii nu te părăsesc nici când te înșală, nici chiar dacă sunt nemulțumiți sau nefericiți, din cauza fricii lor de a-și răni partenerul. Poate că adânc în interior speră să fie prinși.

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemenii sunt foarte dependenți într-o relație, așa că, dacă nu îi vei acorda atenție non-stop, va găsi pe cineva care o face. Poate fi destul de indecis, așa că îi place să aibă opțiuni. Un Geamăn vrea totul și dacă unul sau doi parteneri nu-i pot oferi asta, va ieși să-l găsească pe al treilea.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel