ZODIAC: 3 Zodii care îți vor frânge inima. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema

ZODIAC: Inima frântă este o situație intens dureroasă. Nu vrem să vedem pe nimeni că trece prin această suferință. Dar sunt 3 zodii care sunt în cele mai multe cazuri vinovate de așa ceva: 

Este greu să uităm persoana care ne-a frânt inima și să ne vedem mai departe de viață, dacă am iubit-o foarte mult. Astrologia arată că există unii oameni care sunt recunoscuți a fiind cei care frâng cel mai des inimile. Când sunt într-o relație și aceasta se termină, ei sunt responsabili de cele mai multe ori. Și acești oameni pot fi recunoscuți după semnele lor zodiacale. Deci, iată cele 3 zodii care frâng inimi pe bandă rulantă. 

Săgetător
Săgetătorii sunt cei mai aventuroși dintre toate semnele zodiacale. Sunt independenți, cu spirit liber, a căror primă prioritate va fi întotdeauna călătoria. Deci, ei nu vor putea fi legați, iar o relație asta înseamnă pentru ei. Deci, chiar dacă Săgetătorii intră într-o relație, de multe ori se simt sufocați și încătușați în ea. Drept urmare, se despart de partenerul lor fără ezitare. 

Leu
Leii înloresc când sunt în centrul atenției. Indiferent de ce, vor ca lumea să se învârtă în jurul lor, să fie răsfățați, apreciați, iubiți și doriți. Dar nu este posibil ca cineva să acorde toată atenția exclusiv persoanei iubite, ceea ce îl irită pe Leu. Atunci când nu pot avea suficientă atenție din partea partenerului lor - și asta se întâmplă foarte ușor-, nu vor ezita să-l părăsească.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel