HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie
Descriere foto: Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 1 Iulie- 29 Iulie 2022 ), pentru toate zodiile.


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Perioada 1 Iulie- 29 Iulie 2022


„Luna Iulie este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie de ajutor resimțit din toate părțile.
Energia centrală realizată între luna și energia anuală ne poate aduce probleme financiare si este bine sa fim precauți când vrem sa investim. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Sa păstram acolo luna aceasta culoarea gri.
Luna aceasta este luna Caprei de foc, o lună în care prietenia/ networking-ul, ideile de business si intuiția sunt primordiale, o luna favorabila acestora. Este o luna in care suntem predispuși sa aflam sau sa tăinuim secrete.
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu”, explică astrologul Nicoleta Ghiriș. 

Inspirația vine de la îngeri în luna iulie 2022. Vești importante și schimbări pentru fiecare Zodie/ Ascendent


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Perioada 1 Iulie- 29 Iulie 2022


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternica, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor Șobolan. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătorit la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnica vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescuta la alimente sau lucruri care va pot pune in pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța verde.

TAROT, etalare iulie 2022. Afirmația potrivită pentru zodia ta în luna iulie

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie slăbita însă ce trebuie potentată, care poate alimenta energia de prosperitate anuala. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către noroc la bani. Atenție însă la conflicte intre generații. Țineți aproape nativul Cocos luna aceasta, pentru a beneficia de protecție  împotriva energiei anuale nu atât de prietena vouă. Fiind zodia din opoziție este posibil sa mai întâmpinați ușoare opreliști însă ajutor veți resimți din partea divinității si a celor din jur. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, maro, galben.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tot luna aceasta si voi aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie ușoara ce poate alimenta un conflict între generații in familie. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către o mai mare prosperitate si noroc la bani. Țineți aproape nativul Cal luna aceasta, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt crem, bej, maro, galben, roșu, portocaliu.

Horoscop iulie 2022: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. „Nu te lăsa purtat de val!”. VIDEO

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și vă va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajuta energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona sănătății si relaționale, voi fiind supuși acolo la stres emoțional. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi, job-uri noi, relații noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Energia lunara va este prietenoasa si va susține. Colori lunare recomandate sunt verde, olive, kaki.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera prosperității diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție la probleme materiale unde, pot apărea dispute. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă.  Deoarece exista un atac din partea energiei lunare de rânire, pot exista probleme datorate stresului- mai ales nativii ce sunt in procesul de învățătura si examene, este bine sa țineți aproape nativul Cocos. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt verde, olive, kaki.

"Bobârnace" de la astre pentru aceste zodii. Previziuni până pe 28 octombrie: „Nu mai așteptați să se întâmple ceva”

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Tot o  reducere ușoara pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera prosperității diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme materiale, atenție cum conduceți, pot apărea dispute in trafic. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Nativul Cocos vă va proteja deoarece exista un atac din partea energiei lunare ca sa abandonați lucrurile si relațiile. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt verde, olive, kaki.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține un ușor succes si in cariera. Combinația anuala- lunara poate aduce bunăstare, prosperitate, noroc in cariera. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Tigru pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb si gri sau sa purtați multe metale.

Horoscop. Previziuni astrologice pentru a doua jumătate a anului 2022: Schimbări pe toate planurile!

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Energia de ceartă, rânire, dispute și/sau posibile procese, destul de puternica luna aceasta, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Puteți si tăinui si anumite lucruri de la care sa începeți sa aveți probleme. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și a va ataca public. Combinația anuala- lunara poate aduce probleme datorate bârfelor dar si probleme juridice, politice, atenție la posibile detenții. Luna aceasta s va recomand sa vă asociați cu cei din zodia Iepure, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile portocaliu, roșu, roz.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, destul de puternica luna aceasta, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și succesului. Combinația anuala- lunara poate aduce probleme datorate bârfelor dar si probleme juridice. Luna aceasta vă asociați cu cei din zodia Cocos, vă vor proteja profesional. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile portocaliu, roșu, roz.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Popularitate si mai mare prosperitate, învingători in competiții. În perioada aceasta, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Ajutor financiar resimțit din partea descendenților. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Mesajele îngerilor pentru a doua jumătate a anului. Previziuni iunie-decembrie 2022. Cum poți comunica cu îngerii?

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Nici energia lunară nu conferă o susținere. Combinația lunara-anuala poate aduce conflicte violente, agresivitate, accidentări si probleme aparat respirator . Este bine să vă înconjurați de nativi Cal că să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt albastru și negru.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare, ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Combinația lunara-anuala poate aduce conflicte violente, agresivitate, accidentari si probleme aparat respirator. Doar energia lunară conferă o ușoară susținere însă nu este suficient. Este bine să vă înconjurați de nativi Iepure ca să vă ajute energetic, oricum energia lunara va este prietena si va protejează. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt albastru și negru.
 


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă”, a transmis Nicoleta Ghiriș. 
  
Pe Nicoleta Ghiriș o găsești și pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel