Inspirația vine de la îngeri în luna iulie 2022. Vești importante și schimbări pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alireza Dolati
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alireza Dolati

Îngerii sunt mereu aproape de oameni și le trimit protecția, ghidarea și inspirația de care au nevoie pentru ca aceștia să meargă mai departe pe drumul devenirii lor. Avem un horoscop al îngerilor cu mesaje pentru fiecare semn zodiacal în parte. Detalii mai jos:

Vesti importante pentru toate zodiile. Horoscopul ingerilor pentru luna iulie 2022 vorbește despre emoții, dar și despre trezire spirituală. Îngerii ne inspiră pe fiecare dintre noi în a găsi valorile potrivite. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Lecabel, cel care te inspiră și care vrea să te vadă strălucind în viața ta. Trebuie să îți dai seama că rătăcești între realitate și aparențe și că lucrurile nu sunt mereu așa cum par, nici oamenii care te înconjoară. Emoțiile tale vor fi destul de exagerate, așa că nu e un moment bun ca să iei decizii. Încearcă să meditezi mai mult în iulie.

Taur/ Ascendent în Taur

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Aladiah, îngerul iertării, îngerul care te ajută să te rupi mai ușor de trecut. În iulie este vorba despre puterea ta, trebuie să crezi în tine. Dacă ești hotărât, dacă nu renunți, ești pe drumul cel bun, chiar dacă nu pare la început, situația se poate întoarce în orice moment în favoarea ta, iar experiența te va ajuta.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mesajul vine de la îngerul Vehuiah, un înger extrem de puternic al transformării, dar și al norocului și oportunităților. În cazul tău este vorba despre dreptate, nu trebuie să îți faci griji, Universul va face dreptate, nu este nevoie să iei tu situația în mainile tale, tu trebuie să te ocupi doar de tine și de acțiunile tale și vei vedea că în iulie oportunitățile vor apărea. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mesajul tău vine de la îngerul Vasariah, un înger păzitor care te ajută să ai mai multă încredere în tine. Este vorba despre precauție, despre a te gândi la opțiunile tale, despre a vedea imaginea de ansamblu înainte de a veni cu un set de reacții.  Ai mare nevoie în iulie să vezi situația din mai multe unghiuri.

Leu/ Ascendent în Leu

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Damabiah, un înger al înțelepciunii, dar și îngerul care îi sprijină pe oameni să fie mai buni, mai generoși, să își dezvolte calitățile. În iulie este vorba despre faptul că trebuie să te ocupi de lucruri care s-ar putea dovedi problematice și să nu le lași pe ultima sută de metri. Ai grijă de claritatea ta în gândire, de sănătatea fizică și mintală.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Imamiah care simbolizează respectul și libertatea. În iulie, este vorba despre adevăr. E posibil să descoperi adevărul pe care îl căutaseși de mult timp, să înțelegi că ai tot ce ai nevoie ca să ai succes, că toate cheile pe care le-ai căutat vor deschide ușile mult-dorite în sfârșit. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel