Horoscop iulie 2022: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. „Nu te lăsa purtat de val!”. VIDEO

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru ultimele semne ale zodiacului și le recomandă ca atât în vacanță, cât și la serviciu să aibă grijă ce fac cu banii, căci vor simți apoi efectele cheltuielilor făcute. Detalii despre ce anume îi așteaptă pe nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în luna iulie 2022, găsești mai jos!

Luna iulie poate fi caracterizată în funcție de două categorii. Cei care merg în continuare la muncă vor observa că ritmul încetinește și că nu trebuie să forțeze niciun proiect. Cei care ajung în vacanță în iulie se vor bucura de liniște, confort și de senzația că timpul stă în loc.

Dar ambele categorii vor fi preocupate de ceva: de partea financiară. Tranzitul lui Marte în Taur va scoate la suprafață unele situații greu de gestionat sau chiar obiceiurile noastre nepotrivite. Și cum Marte se va apropia de Uranus și Nodul Nord, vom fi obligați să învățăm contabilitate. La propriu sau la figurat. Așa că, indiferent că ești la plajă sau la muncă, fă tot posibilul ca în iulie să nu te lași purtat de val și să intri și în contul de economii. Vei regreta cu siguranță din toamnă! Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie poate provoca și unele schimbări pe piața muncii, unele neașteptate și total neplăcute. Cu Mercur și Venus în Rac, ar fi bine să aveți grijă și de siguranța emoțională. Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie va fi în trigon cu Jupiter, deci am putea spune că finalul lunii vine și cu veși bune!

PREVIZIUNI PENTRU SĂGETĂTOR/ ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR ÎN IULIE 2022!

Marte intră în casa a 6-a și agită foarte mult spiritele pe plan profesional, o să apară acolo o stare destul de apăsătoare, se va crea o notă de disconfort. Pot apărea foarte multe certuri cu colegii, ceea ce nu va face decât să genereze o cantitate mare de stres. Totodată, ți se pare că nu se întâmplă nimic, că lucrurile nu merg deloc așa cum îți dorești, sau dacă merg, se mișcă precum un melc.

Marte în casa a 6-a s-ar putea să îți arate că ai neglijat partea profesională. Nu ai avut suficientă grijă de stilul de viață, nici de sănătate și nici de treburile gospodărești, de aceea acum, încercând să recuperezi, vei simți că ești sclavul tuturor, atât acasă cât și la serviciu. Ți se va părea că toată lumea te folosește. Este doar o victimizare pentru că ai vrea să îți iasă lucrurile într-un anumit fel.

E posibil să fi căutat niște scurtături până acum, niște modalități de a face lucrurile doar la suprafață și îți dai seama că poate nu trebuia.

PREVIZIUNI PENTRU CAPRICORN/ ASCENDENT ÎN CAPRICORN ÎN IULIE 2022!

Intrarea lui Marte în Taur te poziționează printre cei mai bine aspectați, așadar numai vești bune pentru cei cu marcaj de Capricorn, în special în ceea ce privește dragostea.

„Pentru tine luna aceasta este importantă din punctul de vedere al iubirii”, îți transmite astrologul Daniela Simulescu. Marte în casa a 5-a spune să te ocupi de o pasiune, să faci ceea ce îți place, să te distrezi, să zâmbești mai mult.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel