TAROT, etalare iulie 2022. Afirmația potrivită pentru zodia ta în luna iulie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Luna iulie se anunță a fi una cel puțin interesantă pentru zodii, dar în mare parte axată pe dezvoltare spirituală și emoțională, pe încredere în forțele proprii și pe nevoie de siguranță financiară. Detalii mai jos pentru fiecare Zodie/ Ascendent. 

Etalare Tarot iulie 2022

Iată că avem o etalare mai specială de data aceasta care conține și afirmația potrivită fiecărei zodii. Aceasta ar putea fi rostită oricând, însă cel mai bine ar fi să fie repetată în cadrul unei meditații în fiecare zi, dimineața și seara. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sunt apreciat- aceasta trebuie să fie afirmația ta în iulie. Sunt sănătos, sunt pozitiv ar fi celelalte lucruri pe care ar fi bine să ți le spui. Destinul bate la ușa ta, e posibil să vină un eveniment, să faci o conexiune, să apară o situație care s-ar putea pur și simplu să îți schimbe viața. Sunt multe posibilități cu Jupiter încă de partea ta. Trebuie să crezi în puterea universului, o să fii ghidat și protejat.

Taur/ Ascendent în Taur

Sunt hotărât- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Spune-ți că ai pasiunea, ai puterea, poți face asta. Chiar dacă simți că ești înconjurat de oameni care te iubesc și care te respectă, bine ar fi să te uiți și în spatele ușilor închise, e posibil ca unii oameni să ascundă lucruri de tine. Ar trebui să fii atent, să ții ochii deschiși.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sunt calm- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. În mintea mea nu este haos, nu este confuzie, nu este dramă. Am succes în tot ceea ce fac, tot ceea ce ating se transformă în aur, sunt alte lucruri pe care trebuie să ți le spui. Trebuie să dai ca să primești și trebuie să primești după ce dai, precum în expresia românească „dar din dar se face rai”. Energia va circula altfel pentru tine în iulie dacă vei fi darnic.

Rac/ Ascendent în Rac

Sunt capabil- aceasta este afirmația ta, am toate abilitățile necesare de a începe ceea ce îmi doresc să încep. Merit să fiu iubit, și asta trebuie să fie valabilă oricum, în orice fel s-ar purta ceilalți cu tine. Dacă îți schimbi vibrația și ceilalți se vor îndrepta altfel pentru tine. Faptul că ești sensibil e puterea ta în iulie.

Leu/ Ascendent în Leu

Am curaj- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Această lună te aduce în poziția de a avea curaj. Poate că e o lună în care ceva te sperie. Am curajul să lupt pentru ceea ce îmi doresc, pentru opiniile mele, așa trebuie să îți spui. E posibil să fie o lună în care să vezi lucruri pe care nu le vede toată lumea. Fii atent la visele tale, pot conține mesaje. Meditatează la ceea ce spune intuiția ta.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel