Horoscop chinezesc. Cele mai norocoase semne zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Există cinci semne zodiacale chinezești care se vor bucura de noroc anul acesta.

Conform astrologiei chineze, în anumiți ani și la anumite date, unele semne zodiacale sunt mai favorabile decât altele. Așadar, mai jos vă prezentăm cinci semne zodiacale care anul acesta se vor bucura din plin de noroc.

 

 

1. Șobolanul

Persoanele născute în Anul Șobolanului sunt cunoscute ca fiind iuți de minte, inteligente și pline de resurse.

În timp ce ai putea susține că norocul tău vine din propria ta luptă interioară, pari adesea binecuvântat în domenii care necesită studii, cum ar fi cel academic și cel al carierei.

Dacă te-ai născut pe 4, 13 și 30 ale oricărei luni, ești înzestrat cu o cantitate excepțională de noroc.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA atenționată să nu călătorească. Poate întâmpina multe obstacole anul acesta

 

2. Dragonul

Respectat și venerat ca un zeu, dragonul nu este asociat doar cu norocul, ci sunt cunoscuți ca fiind aducători de noroc.


În mitul chinezesc, dragonii au puterea de a aduce ploaia în satele aflate în dificultate: astfel, dacă te-ai născut în Anul Dragonului, norocul tău influențează o mulțime de oameni.

Norocul îți asigură multă putere în viața ta: oamenii te vor admira în mod natural.

Persoanele născute pe 1 și 16 în Anul Dragonului sunt recompensate cu putere și autonomie în carieră și în viața socială.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de putere, dar este vânată de energiile negative

 

3. Calul

Calul este ușor de speriat; alergător rapid ca și iepurele, dar nu la fel de arogant, cailor le lipsește mult curaj.


Dar ceea ce le lipsește la capitolul curaj, ei compensează prin libertate.

Norocul vine la tine cu decizii deosebit de riscante, pentru că, în ciuda ezitărilor tale, viteza cu care îți urmărești visele forțează întâlniri întâmplătoare cu norocul.

Asigură-te că te împingi mai mult în afara zonei de confort, vei găsi multe lucruri minunate dincolo de ceea ce îți este familiar.

Persoanele născute pe data de 5 și 20 a oricărei luni din Anul Calului vor trăi foarte multe surprize. Vei găsi mare noroc în familie și în arta ta: orice ai alege să creezi.


4. Maimuța

Maimuța este foarte obraznică, îi place să se distreze și este foarte glumeață.

Pentru că râzi mult, norocul vine la tine prin fericirea pe care o aduci celorlalți și prin fericirea pe care ți-o găsești în orice. 

Norocul te va înzestra cu o viață lungă și plină de bucurie.

Persoanele născute pe data de 4 și 14 a oricărei luni din Anul Maimuței vor avea o viață bogată datorită ajutorului părinților și prietenilor.

Ziua de 14 în Anul Maimuței este o stea deosebit de norocoasă: persoanele născute la această dată și în acest an vor fi lideri foarte capabili și vor realiza multe, însoțite de putere și faimă.

 

5. Porcul

Adesea ironizat pentru că pare lipsit de inteligență, Porcul este de fapt unul dintre cele mai norocoase animale de pe lista zodiacală.

Persoanele născute în Anul Porcului au personalități zgomotoase și colorate și îi binecuvântează pe toți cei din jur cu norocul lor natural, notează Yourtango.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel