Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube

Astrologul Marian Golea a dezvăluit ce aduce Horoscopul Chinezesc pentru fiecare semn zodiacal în parte, dar a dezvăluit și cu ce provocări vine anul 2023. 

Astrologul Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, unde a dezvăluit o modalitate inedită prin care puteam avea prosperitate în noul an, cu ajutorul portocalelor, dar a dezvăluit și problemele cu care ne vom confrunta în continuare. De asemenea, astrologul a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

„Opt portocale, putem și mai multe, le aruncăm pe jos, oriunde vreți, după care trebuie să dăm și cu picioarele în ele și astfel rostogolim prosperitatea și după aceea ne jucăm cu ele. Nu trebuie să spunem nimic. 

Anul ăsta nu este formidabil. Este un an de trădări, de minciuni, de reprezentări proaste. Lupte de putere, mai ales luna asta, o să fie jale. Oameni dați afară de la serviciu, foarte mulți. În același timp, vor fi mulți fericiți care se pot baza pe faima lor. În afară de asta, pentru România nu avem prosperitate, nu avem putere. Nu avem resurse, care reprezintă cel mai important lucru din viața unui om. În toamnă vine metalul, vor fi niște resurse atunci. Trebuie să avem grijă de bani, grijă are la investiții.

Vom avea mult lemn, însă creativitate fără resurse nu există.

Războiul continuă, eu cred că nu am văzut nimic. România este pe Șarpe, trebuie să implementăm niște planuri, „ce am face dacă”. Este un an bun pentru învățătură, pentru educație, pentru căsătorii”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te poate interes ași: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO

Șobolan

O duce formidabil. Este pus la conducerea anumitor proiecte. El reprezintă începutul tuturor lucrurilor, are steaua 9. Are bani, are lucruri bune, tot ce vrea. Singura problemă că Iepurașul e pedeapsa lui, când îi e lumea mai dragă vine cineva și îi dă un „șut”. Au un ajutor celest, care pot fi chiar ei. 

Tigrul

Un an slăbuț. Are steaua furturilor, dar la el mai intervine și o stea a certurilor. Dacă ei conduc businessuri se pot certa cu oamenii din jurul lor și pot distruge tot. Au foarte mare încredere în toți, ceea ce e rău, pentru că va fi păcălit.

Iepure

Vine și e cam rău. Nu aveți voie să mâncați carne de iepure anul acesta. 

Dragonul

Are un an bunicel, dacă vrea să și-l facă. El primul lucru zice nu, însă poate avea un an bun, pentru că are niște sectoare de prosperitate senzaționale.

Șarpele

O va duce bine numai dacă va avea planuri bine stabilite. 

Calul

Vrea faimă, dar face bani cu nemiluita, însă rămâne cu nimic. Trebuie să aibă grijă la buget, pot apărea cheltuieli neprevăzute și trebuie să aibă grijă unde se duce.

Oaia

Are steaua 1 anul acesta, care e steaua victoriei. Are însă niște mici energii care nu o ajută. Ea este bine în general, la muncă și restul, dar esența spirituală nu o are, nu are putere de a merge mai departe.

Maimuța

Are și ea o stea bună, 1, numai că are tot o stea de jafuri și pierderi. Trebuie să se păzească.

Cocoșul

Are una dintre cele mai bune stele care există anul acesta, 6, care îi aduce tot ce vrea. În mijlocul acestei stele există însă steaua distrugerilor, catastrofe naturale. Ne uităm pe Vestul Europei și pe Coasta Americii de Vest.

Câinele

Este ultimul în acest clasament și are tot ce există mai prost. Pe lângă steaua 5 a distrugerilor are tot ce e rău.

Mistrețul

Are și el steaua 5, dar parcă nu o duce așa greu, e mai maleabil. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel