Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de putere, dar este vânată de energiile negative

Data publicării:
Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Câine. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care va avea un an dificil, plin de partaje și pierderi financiare

Câinele

„Este cu o reducere pe zona energetică. El este ajutat, pentru că este prietenul secret al Iepurelui și este ajutat și susținut de el să depășească obstacolele. 

Trebuie să fie mai atenți și la căzături, să fie foarte, foarte atenți.

O să aibă stele pozitive care o să le aducă statut, putere, autoritate, rezolvarea situațiilor în favoarea lor. De asemenea, contracte, parteneriate bune. Pe de altă parte, asocierile cu oamenii care nu sunt atât de benevoli cu ei, atenție cu cine se asociază, pentru că le pot crea probleme.

Atenție la obiectele metalice, să nu riște în împrejurimi care nu sunt benefice lor.

Pot atrage entități care să le cauzeze anumite evenimente neplăcute, calamități.

Îi sfătuiesc să folosească și sunetul și nu numai în jurul casei. Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru îndepărtarea energiilor negative, cum ar fi și arderea foii de dafin, există aromaterapie, sunt foarte multe magazine pe piață unde vă puteți interesa. Câinii sunt ca un magnet și ei atrag cel mai mult aceste energeii, așa că trebuie să le împrăștiem.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Vezi restul zodiilor aici:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel