Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA atenționată să nu călătorească. Poate întâmpina multe obstacole anul acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Mistreț. 

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de putere, dar este vânată de energiile negative

Mistrețul

„Are o reducere pe zona energetică, însă mai ușoară decât la Câine, pentru că ei au susținere de la Iepure. Deci vine un an mai dificil pentru noi, dar uite ce susținere avem când aliatul nostru este alături de noi. Atenție cum conduc.

S-ar putea să aibă unele întârzieri în planuri și obstacole în ce întreprind.

Nu trebuie să călătorească în mod special, îi sfătuiesc.

Atenție la alimentație. Există alimente care le pot dăuna, fără ca ei să știe poate de ele, poate er trebuie să-și facă un control pe zona aceasta, pot fi alergici la anumite alimente. Descoperă anul acesta anumite alergii la anumite alimente.

O îngreunare în comunicare. S-ar putea să aibă uneori o comunicare defectuoasă. Tonul face muzica, absolut oricând. O vorbă bună este de 100 de ori mai importantă, pentru că mai întâi este cuvântul și trebuie să-l folosim spre beneficiul nostru. Chiar dacă am făcut bine și am primit rău, universul vede despre ce este vorba. Trebuie să întorci și obrazul celălalt. Nu suntem noi judecătorii.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Vezi restul zodiilor aici:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel