Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO

Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Tigru, al treilea semn din zodiac.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de mari pierderi: „Ar trebui să fie atenți” / VIDEO

Tigru

„Sunt și ei cu o umbrelă a pierderilor, o mare protecție, să fie protejați, să fie precauți acolo. Pe plan financiar ar trebui să fie atenți la investițiile pe care le fac și este bine să fie înconjurați de persoane care să le sfătuiască. Stelele minore ale tigrilor vin cu recomandări, să rămână liniștiți, deoarece poate fi indusă anxietatea, neliniștea și grijile.

Câștiguri pe zona de statut social. Trebuie să fie menținut la ei un echilibru între job și casă și atenție și la complicațiile legale. În momentul în care semnează acte, mai mare atenție. Să fie atenți și la îmbolnăviri.”, a explicat Nicoleta Ghiriș, în emisiunea de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță.

Pe aceeași temă: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Prosperitate pentru o ZODIE. Cum să-și deblocheze norocul / VIDEO

 

 

Cum va arăta anul 2023

Nicoleta Ghiriș a  făcut și predicțiile pentru noul an, înainte de a prezenta Horoscopul Chinezesc. Așadar, trebuie să ne așteptăm la un 2023 plin de provocări, care să ne scoată la înaintare diferite provocări, pe care trebuie să fim dispuși să le acceptăm. 

„Vom simți că este bine să rezolvăm problemele cu abilitățile noastre reale. Un an în care vigilența și puterea noastră de observație sunt la cote maxime. Trebuie învățată toleranța și cum să reacționăm în situații dificile, despre asta este vorba într-un an în care este bine să aducem înțelegerea și grija pentru noi și pentru cei din jur. Este bine ca anul acesta să construim, să reparăm niște lucruri care s-au distrus. Ar trebui să îndrăznim să facem anumite lucruri și să nu ne împotrivim anumitor evenimente. ”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola.

„S-ar putea să fim traversați de energii de pedepse”

Mai mult, țara noastră nu a scăpat de consecințele negative, precum a fost refuzul aderării la Spațiul Schengen. Nicoleta Ghiriș spune că mai trebuie să ne așteptăm la astfel de energii, care-și pot face prezența pe tot parcursul acestui an. 

„În România, s-ar putea să fim traversați de energii de pedepse și se pot reflecta în mai-iunie, sau la început de an. Ați observat că am fost pedepsiți pe nedrept cu Austria și acum trebuie să fim foarte precauți. Ar fi bine din timp să reluăm negocierile, pentru a intra în Schengen, pentru că există predispoziții să fim din nou pedepsiți pe nedrept, ca țară. Mai observăm că această energie blocantă s-ar putea să ne aducă blocaje și la nivel de relații, la zona de business, ca imagine a țării noastre. Cei care călătoresc către nord-est ar trebui să fie atenți, să fie protejați.

Zona de est a României poate fi traversată de îmbolnăviri mai dese. De asemenea, în zona de sud est, văd dispute multiple, la orice nivel.  De asemenea, de-a lungul țării noastre mai văd certuri între părinți și copii, o să existe mai multe decât de obicei, vor exista și între parteneri de business. Trebuie să nu avem așteptări anul acesta.”, a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Citește toate previziunile pentru anul 2023 AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel