Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Prosperitate pentru o ZODIE. Cum să-și deblocheze norocul / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță. 

Anul Nou Chinezesc își intră în drepturi pe data de 22 ianuarie. În România, energia noului an chinezesc va pătrunde „oficial” pe data de 4 februarie. Cu toate astea, astrologul avertizează că este posibil ca încă să mai resimțim influența Tigrului de Apă. 

Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO

Nicoleta Ghiriș a prezentat Horoscopul Chinezesc pentru noul an.Începem cu prima zodie:

 

Șobolan

 

„Șobolanul are o energie de amplificare a lucrurilor și a evenimentelor. Ce îi sfătuiesc pe șobolani, este să încerce să fie foarte atenți la predicțiile lunare, de acum înainte, pentru că într-o lună, care nu este neapărat minunată pentru ei, ar trebui să stea mai potoliți, să nu încerce să răstoarne lună. Însă, în lunile când o să se prefigureze că Șobolanul să fie semnul zodiacului, ar trebui să fie pe val, să li se întâmple lucruri bune. 

Stelele despre care spuneam, mici, mărunte, care alcătuiesc „supa anului”, la ei sunt cele care îi guvernează pe zona de prosperitate, longevitate, un real ajutor pentru neutralizarea stelelor negative, despre care vom vorbi în curând. Pot atrage oameni puternici în jur. Au o stea care va transforma energia negativă în energie pozitivă, de-a lungul anului. Deci chiar dacă vine peste ei energia negativă, primesc un mic ajutor. Prezența unor oameni nobili, care să-i ajute, să-i susțină. Dar, atenție! Oamenii nobili nu sunt numai cei care ne îmbrățișează și ne pupă, ci sunt și cei care ne pun la muncă sau ne avertizează că facem ceva greșit. Acești oameni îi vor proteja!

 

Pentru cei ce vor să își oficializeze relațiile, un ajutor în celebrarea acestor relații, dar și relaționarea, networking-ul, care îi ajută direct în carieră. Au o stea excelentă de relaționare și își vor face multe relații anul acesta. 

 

Stelele mai puțin plăcute sunt cele care anunță anumite conflicte și trebuie o mare sensibilitate și atenție la situațiile ivite. Pot exista bârfe, din exterior, din zona de networking. Dacă nu sunt atenți, pot traversa probleme și complicații legale. Deci cei care au acum procese, să fie foarte atenți. 

Este indicat să evite să fie în centrul bârfelor. 

Cei care sunt în căutarea dragostei, pot experimenta relații de scurtă durată, flirturi, dar și relații vulnerabile, deci mare atenție aici.

În familie, mici certuri. Ar trebui să se concentreze pe lucrurile importante. 

De când vibrația Pământului a crescut, toate energiile cu vibrație joasă, certurile, invidia, răzbunarea, tot ce este rău, sunt extrem de malefice și suntem atacași cu viteza luminii dacă le realizăm. Ar trebui să fim foarte precauți și foarte atenți la nevoile celorlalți. Ne ducem către o eră a Vărsătorului, care anunță fraternitatea. Și atunci, clar, noi trebuie să fim uniți. Cu cât o să înțelegem mai repede, cu atâta viața noastră va începe să se deschidă”, a explicat Nicoleta Ghiriș, în emisiunea de la Spectacola și DC News.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru 2023: „O nouă boală se poate ivi”. Ce se va întâmpla anul acesta în România

 

Începând cu minutul 30, puteți viziona predicțiile pentru fiecare zodie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel