Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de mari pierderi: „Ar trebui să fie atenți” / VIDEO

Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță. 

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a făcut previziunile anului 2023, dar a dezvăluit și care este Horoscopul Chinezesc pentru noul an. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Bivol.

VEZI și: Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO

 

Bivolul

„Are o energie a pierderilor destul de puternică la ei în semn și ar trebui să fie atenți. Îi sfătuiesc pe Bivoli să facă ei o anumită cheltuială, decât să fie luați banii de acolo. Această energie le poate aduce pierderi sau demisii cu impact, dar poate și pierderi de susțineri ale unor parteri de afaceri. Cei care sunt încă în școală au parte de o posibilă pierdere din partea suportului unui profesor. Se poate întâmpla ca profesoara/ învățătoarea care ne place nouă să plece din școală. Pentru unii copii ar fi o tragedie. 

Stelele le transmit celor care susțin examene succes, faimă și o creștere a autorității, o ridicare a statutului social, al imaginii, recunoaștere mai mare.

O atenție mărită însă la cicatrici, la tăieturi, la pierderi de bani din partea anumitor accidentări. Este bine să stea departe de zonele de plângere, de spitale, de înmormântări. Poate exista o grijă excesivă pentru mamele acestor nativi sau membri mai învârsta din familie.

Multă încăpățânare, iritabilitate. S-ar putea să fie mai precauți în preajma cuțitelor ascuțite sau ale obiectelor ascuțite.”, a explicat Nicoleta Ghiriș, în emisiunea de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Prosperitate pentru o ZODIE. Cum să-și deblocheze norocul / VIDEO

 

Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru 2023

Înainte de a prezenta Horoscopul Chinezesc, Nicoleta Ghiriș a făcut și câteva predicții pentru noul an. Astrologul spune astfel că nu vom scăpa nici anul acesta de anumite boli mai grave, precum a fost covid-ul, ba chiar atrage și atenția asupra anumitor pierderi și dezastre ce se pot face simțite la nivel mondial. 

„La nivel mondial, am observat că sunt iar avertizări de îmbolnăvire din Estul lumii, din China, Taiwan. Covid-ul nu a trecut și nu o să treacă, însă ceva poate să meargă mai departe. Observ dispute și conflicte în Sud-Est, în Turcia, energie de accidente și dezastre în zona de nord-est a lumii, Alaska, dar și o nouă boală care se poate ivi din topirea acestor ghețari. Pierderi și deposedări în zona de nord-est a lumii, aici rămâne Rusia, Ucraina. Italia, Grecia, Africa de Sud sunt traversate de câștiguri. Grecia deja și-a vândut din resurse și a devenit un pion principal în criza pe care o traversăm. Țările din centru trebuie să învețe ceva din experiențe ivite în acest an, să se adapteze la noi cerințe, la noi relații internaționale.”, a mai spus astrologul. 

Citește AICI toate previziunile pentru 2023. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel