Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care este predispusă la certuri mari

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Dragon, al cincilea semn din zodiac.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Probleme de sănătate și câștiguri financiare pentru o ZODIE

 

Dragonul

„Are energie de ceartă, dispute, destul de puternică. Ar trebuie să își păstreze calmul, tonul cât mai redus. Îi sfătuiesc să-și muște limba, înainte de a spune ceva, de a nu scoate flăcări pe nări. Nu este momentul să susțină certuri sau să-și mențină părerea sus și tare. Când sunt contrați de cineva trebuie să-și vadă de treabă, să adopte o altă atitudine, „o să vedem”, „timpul o să le rezolve pe toate”, ca atare nu atât de agresivi anul acesta.

Mai multe stele la dragoni. O susținere, o promovare, o sponsorizare, trebuie să se lupte cu energiile negative, au parte de ajutor.

Dragonii au un rol de ajutor pentru ceilalți și se ajută implicit pe ei, pentru că în momentul în care sunt energii negative asupra altor zodii, toți în anul acela avem parte de ele și trebuie să facem cât mai mult bine. Binele învinge răul și chiar așa este. Trebuie să înțelegem că doar prin vorbele, faptele și cuvintele potrivite ne ajutăm, și pe noi, și pe ceilalți. Despre asta vorbim în noii ani care vor veni de acum. Spiritualitatea este extrem de înaltă. Cu cât începem mai repede să acționăm în felul și mediul acesta, cu atât putem să ne schimbăm viața în bine. Fiecare are gradul lui de a face aceste lucruri, dacă faci asta din toată inima, normal că se va întâmpla ceva bun, vei primi ajutor și vei fi susținut. 

 

Poate te interesează și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de mari pierderi: „Ar trebui să fie atenți” / VIDEO

 

Dragonii mai pot beneficia de călătorii, de deplasări. Pot avea beneficii din aceste deplasări și șansa de a întâlni alți dragoni. Trebuie să iasă din zona de confort, au o stea care îi duce câteodată la schimbări bruște, la această ceartă despre care vorbeam, datorită anxietății, depresiei. Nu ajungeți acolo, încercați să preveniți lucrurile ca să faceți bine. 

Pot să exagereze, în anumite privințe, și de aici vin și nemulțumirile celor din jur.

Nu este bine să compare viețile lor cu ale celorlați, asta este cea mai mare greșeală pe care o pot face, pentru că atunci devin frustrați, supărați. Fiecare are ce trebuie ca să funcționeze în această viață.

Atenție la atacuri. Apropiați-vă mai mult de bărbați, fie că vorbim de colegi, pentru că vă veți confrunta cu oameni care vă contrazic și nu sunt alături de voi. Veritabilul Dragon este Putin și anul acesta având această stea, este clar că s-ar putea să aibă atacuri din partea femeilor și s-ar putea să fie atacat când nu se așteaptă.”, a declarat Nicoleta Ghiriș, la Interviurile Spectacola. 

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel