Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Probleme de sănătate și câștiguri financiare pentru o ZODIE

Data publicării:
Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Iepure, al patrulea semn din zodiac.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Prosperitate pentru o ZODIE. Cum să-și deblocheze norocul / VIDEO

 

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii. 

Poate te interesează și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de mari pierderi: „Ar trebui să fie atenți” / VIDEO

 

Tigru

„Sunt și ei cu o umbrelă a pierderilor, o mare protecție, să fie protejați, să fie precauți acolo. Pe plan financiar ar trebui să fie atenți la investițiile pe care le fac și este bine să fie înconjurați de persoane care să le sfătuiască. Stelele minore ale tigrilor vin cu recomandări, să rămână liniștiți, deoarece poate fi indusă anxietatea, neliniștea și grijile.

Câștiguri pe zona de statut social. Trebuie să fie menținut la ei un echilibru între job și casă și atenție și la complicațiile legale. În momentul în care semnează acte, mai mare atenție. Să fie atenți și la îmbolnăviri.”, a explicat Nicoleta Ghiriș, în emisiunea de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate semnele zodiacale: „Este un an în care trebuie să-ți faci griji. Incendii grele, secetă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel