Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să-și păstreze calmul și să nu dea curs certurilor

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Șarpe, al șaselea semn din zodiac.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care este predispusă la certuri mari

Șarpele

„Are o energie de ceartă, dispute. Ar trebui să-și păstreze calmul. Dacă, de exemplu, sunteți oameni publici și colegii voștri nu sunt de acord cu voi, adică tu vezi ceva într-o hartă, eu o să văd altceva, pentru că harta aceasta e interpretativă. Unii primim anumite mesaje, alții nu le primesc sau alții primesc altele. Trebuie să fiți foarte atenți către cine vă îndreptați, pentru că de la persoana respectivă trebuie să primești informații. Eu mereu le-am spus la oameni, iar un domn a venit la mine și m-a ascultat la altă emisiune și îmi spunea că i-a plăcut că am spus să nu vină lumea la mine. Nu-mi doresc asta, nu este despre mine. Cu cât înțelegem că nu este despre mine ca persoană, cu cât ego-ul nostru nu mai este, cei care sunt pe latura spirituală nu ar trebui să aibă ego-uri, ar trebui să ne ajutăm mai mult unii pe ceilalți. Duceți-vă către oamenii care vă creează confort emoțional, oamenii  care vă ajută, vă susțin, fiecare prin metoda pe care o are la îndemână. Trebuie să te cauți și să vezi despre ce este vorba. Astrologii o să fie oamenii, medicii de suflete. Eu pentru anumite familii sunt ca astrologul lor, știu că aici au o istorie. 

Revenind la șarpe, trebuie să rămână în defensivă și să se protejeze. Este posibil să fie atacat și în momentul în care ataci o să ai o vibrație joasă și o să ți se închidă anumite planuri, chiar dacă ție nu o să ți se pară în momentul ăla. Absolut toată lumea care o să fie răutăcioasă sau să înceapă să arunce injurii o să resimtă. Nimeni nu deține adevărul universal.

Oportunități de călătorie pentru acești nativi, colaborări cu străinii. Pot călători pentru job sau proiecte noi, fiind o super experiență pentru cariera lor viitoare. Sunt încântați de ele.

 

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Probleme de sănătate și câștiguri financiare pentru o ZODIE

 

Stelele pot aduce accidente ale unor obiecte în cădere. Îi sfătuiesc pe șerpi să nu aibă ceva deasupra capului, acasă sau la birou, pentru că sunt primii vizați. 

Se poate produce o stopare a comunicării care poate avea impact negativ în reputație și imagine, false lucruri spuse de alții, însă timpul trece, energia trece, iar ei îți vor reveni.

Posibile pierderi de oameni. Sunt sfătuiți să nu viziteze spitale, atenție la sănătatea celor din preajma lor, mai ales a celor mici. Atenție și ei să nu fie jefuiți. La relațiile cu partenerul mai trebuie să fie atenți. Îi sfătuiesc să meargă des în natură, pentru că așa elimină din energiile negative, să nu ajungă pe zona de depresii.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel