Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să nu împrumute bani. Poate avea probleme financiare anul acesta

Data publicării:
Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Maimuță, al nouălea semn din zodiac.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate avea parte de faimă și de succes în carieră

Maimuța

„Anul acesta are succes și alături de ei este umbrela mare energetică care este chiar de succes. Din fericire, au stele bune adiacente, care risipă energiile negative și conflictele se pot rezolva. Au cu ce să treacă peste obstacolele care vin peste ei și au oameni de ajutor, realizând relații bune ajutătoare. Alte stele pot să le aducă puțin deficit material de la prieteni, deci nu-i sfătuiesc să împrumute bani, anul acesta.

Nu-i neglijați pe cei de lângă voi, mai ales bărbații din familie.

Să fie mai chibzuiți pe zona de cheltuieli, după cum am spus.”, a declarat Nicoleta Ghiriș, la Interviurile Spectacola.  

Pe aceeași temă: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de multiple câștiguri. Va da lovitura anul acesta

 

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

VEZI și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să-și păstreze calmul și să nu dea curs certurilor

Vezi restul zodiilor aici:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel