Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de multiple câștiguri. Va da lovitura anul acesta

Data publicării:
Nicoleta Chiriș, foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoleta Chiriș, foto Spectacola

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023, dar a făcut și previziuni pentru noul an în care tocmai am intrat.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Cal, al șaptelea semn din zodiac.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să-și păstreze calmul și să nu dea curs certurilor

Calul

„Perioada aceasta au parte de multiple câștiguri. Ei nu sunt chiar prietenii Iepurelui, pentru că există acolo o energie de conflict, dar hai să o folosim ca să creștem mai mult, adică să să iasă din zona lor de confort. Au multe reușite anul acesta.

Cei singuri vor avea parte de întâlniri cu cineva cu care să aibă o relație de lungă durată și care să se finalizeze cu o căsătorie, există o stea care îi ajută acolo.

Pot fi ajutați de femei puternice, ideile și oportunitățile antreprenoriale venind direct spre ei. 

Pot avea parte și de supărări și complicații la muncă și în relații. Atenție la comunicarea deschisă, este bine să nu folosească cuvinte dure. Tonul face muzica și tactul este cel care trebuie îmbrățișat pentru a depăși această lipsă a comunicării.

Agresivitatea și direcția către un venit pe care ei și-l doresc, pot atrage bârfe asupra lor. Atenție la zone care pot deveni calamitate, spre exemplu cei care merg la schi să fie atenți la zona respectivă.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care este predispusă la certuri mari

 

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii. 

Vezi restul zodiilor aici:

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel