Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate avea parte de faimă și de succes în carieră

Data publicării:
Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, Nicoleta Ghiriș, captură video Youtube

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru Oaie, al optulea semn din zodiac.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de multiple câștiguri. Va da lovitura anul acesta

Oaia

„Are suport de la Iepure, pentru că este aliata lui. Anul acesta, tendința de a avea succes în tot ce întreprinde, business, carieră.

Pe zona sănătății pot găsi remediile anului trecut, anul trecut au fost cam tăvăliți și atunci anul acesta găsesc suport.

Au stele care să le aducă faima și creșterea autorității. Se pot deschide noi uși, pentru carieră și bani, abilitatea de a traversa cu ușurință evenimente negative, o să rezolve anumite conflicte trecute. S-ar putea să simtă la un moment dat restricționare și posibilitatea de a nu putea părăsi domiciliul. Unii pot face o boală a copilăriei și trebuie să stea în casă. 

Alții, atenție la partener, să nu se întâmple ceva cu el și să trebuiască să-l îngrijească. Atenție pe zona de penalități. Dacă nu plătesc la timp facturile la lumină.

Neașteptate procese și certuri sau bârfe. În momentele de retragere o să le vină idei, ar trebui să practice rugăciunea, meditația.

Atenție la vizite frecvente la spital, mare atenție în trafic și trebuie să fie atenție la incertitudini. Mai bine stau departe de oamenii josnici, pentru că îi pot ataca și pe zonă financiară. Când semnează acte, să nu se bage în afaceri păguboase.”

Te opate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să-și păstreze calmul și să nu dea curs certurilor

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Vezi restul zodiilor aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel