Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Se spune că Berbecul, oaia sau mielul sunt de sacrificiu. Axa karmică vă va face generoși și nu vă vrea aprigi, chiar dacă Marte e în domiciliu. Să iubiți competițiile cinstite, doar cu fair play.

Taur

La voi se aude my fair lady, cu Venus în domiciliu, tot un semn bun pentru o stare pozitivă, jovialitate, sentimente și daruri. Daruri de stele, de 5 stele.

Gemeni

Revederi, regăsiri cu prieteni, rubedenii, depănări de amintiri. În suava lor izolare, însingurare, pentru cei care caută să se regăsească, să se revizuiască, să reanalizeze ce au pe interior pentru a-și recăpăta pacea și liniștea interioară.

Rac

Luna din Vărsător și apoi din Pești are menirea de a vă lumina aura sau de a pune lupa stelară pe ea. Cum? Prin îmbrățișări interstelare, este o săptămână în care lucrurile funcționează altfel dacă și voi știți să respectați sau să aduceți omagiu universului și credinței.

Te-ar putea interesa și: Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”

Leu

Dorințe de minte, de suflet și de spirit, o triadă câștigătoare doar la spiritele urmăritoare. Au la bază prafuri de stele pozitive, luminoase din ulciorul providențial al Vărsătorului.

Fecioară

Atenție mare la alimentație! Aveți o hipersensibilitate în perioada următoare, deci nu o tratați cu superficialitate.

Balanță

Sănătatea trebuie să fie prioritară, nu vă neglijați. Atenție și la pericolele profesionale și la ce ar putea să însemne luxații sau tăieturi cu obiecte tăioase.

Scorpion

Vreți să schimbați cu orice preț ceva! Unii vor fi precauți, dar alții vor arunca apa din albie cu prunc cu tot. Marte apasă pe un buton roșu, prin urmare trebuie să fiți cu băgare de seamă la ce decizii luați, la ce și cum discutați cu familia.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Săgetător

Se pot contura probleme pe cea de-a cincea casă. Unele vor fi lămuritoare, cu discuții, altele se pot amplifica, deci pot deveni mari, pe zona dragostei, sentimentelor, copiilor, familiei. Nu vă jucați cu focul. Prioritățile zilelor sunt cu totul altele. Nu turnați gaz pe foc!

Capricorn

Călătorii numai cu dedicații, sentimente numai cu dedicații, și, mai ales, înălțătoare!

Vărsător

Veți avea parte de protecția norocului divin în perioada următoare care s-a încărcat acum de la energia Lunii. Altruism și generozitate către semenii voștri, către animalele nimănui, copii defavorizați, bătrâni singuri. Fiți atenți! De acolo vă construiți trepte spre Rai. Cei care sunt egoiști și nu sunt atenți, pot să strice și ce au construit. Uranus e în Taur și trebuie atenție! E important să înțelegeți mesajul săptămânii care ține și de credință, și de mântuire, dar și de devenirea fiecăruia dintre noi. E o săptămână în care cei care înțeleg ce înseamnă purificarea, gândul bun, constructiv, pozitiv, vor reuși să schimbe lumea chiar și cu un simplu zâmbet.

Pești

Dacă dăruiți, biruiți! Nu veți fi insensibili la durerea și la suferința celor la mare și grea încercare, pe sănătate în mod deosebit. Este perioada de tranziție între era Peștilor și era Vărsătorului, dar niciun mesaj de la nicio cultură sau credință nu se va pierde, nu se va nărui. Vom lua tot ce este bun de peste tot, pentru a ne face destine bune și favorabile, în beneficiul nostru., nu ca să stricăm sau să distrugem. Viața este plină de capcane. 

Te-ar putea interesa și: Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel