Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”

Data publicării:
 Adina si Oana Timofte, captură video Youtube, Paula Chirila
Descriere foto: Adina si Oana Timofte, captură video Youtube, Paula Chirila

Specialistele în astrologie și numerologie Adina si Oana Timofte dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă, pentru toate zodiile


Berbec
Ei sunt aspectați foarte bine din punctul de vedere al relațiilor sociale, ce creează cu cei din jur este foarte benefic pentru ei. Au șansa de a repara anumite relații din trecut, anumite greșeli. Acest efect se va simți 6 luni de zile în relațiile lor, se pot desprinde, se pot despărți. Pot veni oportunități profesionale. Vor găsi un loc de muncă, oameni care vor veni cu propuneri, le pot veni șanse prin oameni. 

Taur
Au avut probleme în familie în ultima perioadă, iar șansa lor în următoarea perioadă vine în sector profesional, iar o atenționare vine în sectorul sănătății. Stresul acumulat în ultima vreme le poate cauza probleme. Nu ignorați, pentru că se pot rezolva. Puteți merge și la mai mulți medici, dacă diagnosticul este unul neplăcut. Au șanse extraordinare să câștige bani. Scapă de anumiți dușmani.

Citește și: Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”


Gemeni
Vor avea șanse extraordinare în plan profesional, dar venit dinafara țării, pot veni propuneri, proiecte, oameni de altă naționalitate care îi ajută profesional. Vor face în următoarea perioadă mutări, schimbări, relocări, unii se pot muta în altă țară, alții pot reveni. 


Rac
Ei pot alege două drumuri pentru următorii ani: fie câștigă mulți bani, fie pierd foarte mulți. Acest lucru e pe următorii 20 de ani, deci nu ne jucăm, ei pot efectiv să ajungă să-și cumpere în primăvară casa dorită. Structura și armonia de acasă influențează succesul de la muncă. 


Leu
Comunicarea este foarte importantă pentru ei, au șanse să se înscrie la anumite cursuri, iar cei care au examene sunt foarte bine aspectați. Cei care au de semnat documente să fie atenți, să le citească în liniște. Relația cu frate-soră e foarte importantă acum, fie că e vorba de susținerea cu o sumă de bani sau nu. Pot face drumuri în această perioadă. Sunt foarte bine aspectați în orice fel de relație. 


Fecioară
În primăvara aceasta este vizată și se trage un semnal de alarmă pe partea de sănătate, în direcția obiceiurilor cotidiene. Trebuie să înțeleagă că munca peste măsură, suprasolicitarea le poate afecta serios sănătatea. Trebuie să-și gestioneze altfel timpul. Au șanse extraordinare financiare în această primăvară. 


Balanță
Ele vor avea ceva conflicte, certuri. Unele pot face schimbări radicale de carieră, altele încep businessuri, își schimbă radical viața în această primăvară. Pot avea șanse extraordinare prin călătoriile pe care le fac acum. 


Scorpion
Primăvara va fi puțin mai sensibilă, pentru că vor avea o stare de agitație, de neliniște, de furie, ceva nu le va da pace. Anumite evenimente care au fost puțin mai dramatice au un impact extrem de mare asupra lor. Vești bune despre sănătatea lui sau a unui membru din familia sa. Există anumite tendințe de a pica în dependența unui viciu.


Săgetător
Primesc sprijin din partea anumitor persoane, se pot achita anumite datorii, fie se finalizează credite, există această șansă pentru ei. Pot face anumite călătorii pentru serviciu, care nu sunt planificate.


Capricorn
Este vorba despre bani, trebuie să identifice care sunt păcatele generației lor cu privire la bani. Trebuie să lucreze în această perioadă, pentru că norocul le surâde, cine lasă banul să intre în energia lui, va primi, cine nu, banul va pleca. Sunt foarte bine aspectați, au șansa să crească financiar.


Vărsător
Vor fi schimbări la toate nivelurile, fizic, psihic, obiceiuri. Trebuie să știe de ce trebuie să se apuce, va căuta niște soluții financiare și va trebui să găsească anumite acte oficiale de care vor avea nevoie în această primăvară. Vor să plece în altă țară. E vremea schimbărilor, transformărilor pentru ei.


Pești
Sunt răscoliți psihic, emoțional, mental. Își vor descoperi acele capacități parapsihologice. Vor fi mesageri pentru ceilalți. Aceste lucruri le va crea mai întâi o stare de tensiune, dar apoi vor înțelege și își vor putea controla energia. 

VEZI și: Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel