Horia Brenciu și-a pierdut mama la 11 ani. Drama cumplită prin care a trecut artistul: ”N-a fost o perioadă bogată în amintiri”

Data publicării:

Horia Brenciu a vorbit despre perioada copilărie și a dezvăluit care este drama ce i-a marcat acea perioadă frumoasă.

Horia Brenciu este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală, fiind cunoscut de o țară întreagă. Artistul este recunoscut, în primul rând, după zâmbetul său molipsitor, pe care îl are întotdeauna pe buze. În acest sens, cântărețul spune că totul are legătură cu copilăria sa, când nu a putut să fie atât de fericit pe cât și-ar fi dorit, din cauza regimului de atunci.

„I-am moștenit pe toți cei care au zâmbit vreodată. Cred că acest zâmbet este o reacție a primilor mei 18 ani de viață, din Brașov, trăiți într-un regim care te priva efectiv de toate libertățile posibile. Greutăți mari sunt și acum, iar drame se întâmplă la tot pasul. De ce le-aș mai spune oamenilor greutățile mele?! Dacă după o apariție de-a mea la un spectacol, live, pe TV sau pe internet, cineva zâmbește, misiunea mea e îndeplinită.”, a declarat Horia Brenciu potrivit viva.

Cum a arătat copilăria lui Horia Brenciu

„Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul „Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…”, a mai dezvăluit artistul.

Horia Brenciu, despre viața de tată: Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile

 

 

Artistul și-a pierdut mama la 11 ani

Nu doar regimul comunist i-a umbrit copilări acestuia, ci și o dramă care a lăsat semne profunde asupra lui. Mama artistului s-a stins din viața când acesta avea doar 11 ani, iar amintirile cântărețului legate de ea sunt destul de vagi.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a continuat el potrivit sursei citate.

Horia Brenciu, dezvăluie SECRETUL relației perfecte: E un ingredient pe care nu vreau să-l pierd

 

Cum arată o zi din viața lui Horia Brenciu

„Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.”, a încheiat acesta.

Horia Brenciu, despre începutul carierei sale: Prima mea meserie a fost cea de curierGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience