Horia Brenciu, despre viața de tată: Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile

Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, Instagram

Horia Brenciu a vorbit despre viața de tată și despre provocările pe care i le-a adus aceasta.

Horia Brenciu este un familist convins, mândrindu-se cu patru copii minunați: două fete, care sunt ale soției lui, un băiețel adoptat și a treia fetiță, care este rodul de iubire dintre artist și soția sa, Alice. Chiar dacă între copiii a fost o diferență mai mare de vârstă, Horia Brenciu spune că întotdeauna a încercat să îi înțeleagă pe fiecare în parte, iar relația dintre ei a fost una foarte bună.

"Cu dragoste, fără orgolii, cu deschidere, fără impuneri de idei sau alte principii „mature. Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Până acum, totul decurge conform planului. ", a spus Horia Brenciu, potrivit viva

Ce spune Horia Brenciu despre fiul său adoptat

Horia Brenciu și soția s-a l-au adoptat pe Toma la 2 ani și 6 luni și, spune artistul, l-au îndrăgit încă din prima zi.

"Toma a intrat în viața noastră încă din prima zi de viață și toată lumea s-a îndrăgostit de el. El și Mina sunt doi frați în toată puterea cuvântului. Când nu sunt împreună, mereu întreabă unul de celălalt. Anul ăsta, Toma face 8 ani și își dă seama din ce în ce mai mult de responsabilitățile unui bărbat. De Mărțișor, de exemplu, a realizat că a avea patru fete în casă nu e deloc ușor. ", a mai spus acesta.

Cum arată o zi din viața lui Horia Brenciu

"Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut." , a spus artistul.

Ce planuri de viitor are artistul

"În momentul ăsta, aștept o confirmare pentru prezența la LUCRURI SIMPLE a unei prietene. Sunt nerăbdător pentru că țin foarte mult la ea și vreau s-o fac să se simtă bine… Pe viitor, vreau să bat țara în lung și-n lat, să îmbrățișez oameni! Și cred că ăsta vreau să fie și mesajul meu: dacă mă vedeți pe stradă și vreți să veniți la mine, strigați-mă! Restul îl fac eu!", a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel