Horia Brenciu, dezvăluie SECRETUL relației perfecte: E un ingredient pe care nu vreau să-l pierd

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, instagram

Horia Brenciu și Alice formează una dintre longevive relații din showbiz.

Horia Brenciu și soția sa, Alice, reprezintă un exemplu foarte bun, când vine vorba de viața de familie. Cei doi s-au cunoscut acum foarte mult timp, la început fiind doar prieteni. După ce au lucrat împreună pentru mai multe proiecte, aceștia s-au îndrăgostit unul de celălalt, sentimente ce au rămas până în ziua de azi. 

"Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte, dar, pentru că țin la cititori o s-o exprim într-un sinopsis. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, "Sarabanda", la TVR, "Asul din mânecă", la Național TV, și filmul serial "Om sărac, om bogat", la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat. 

Cred că ne potriveam înainte să ne iubim, iar compatibilitatea noastră se perfecționează pe zi ce trece. Și am trecut mai prin toate…", a spus Horia Brenciu, potrivit viva.

"Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice"

Chiar dacă cea care urma să îi devină soție avea deja două fiice, din căsătoria anterioară, Horia Brenciu nu a fost speriat de asta. Mai mult, artistul spune că a avut, din prima, o relație foarte apropiată cu ele.

"Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la Tip Top Minitop. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive.", a mai spus el, pentru sursa citată.

Romantismul este cheia în relația celor doi 

Horia Brenciu a mai dezvăluit și care este secretul în relația celor doi, la care nu vrea să renunțe niciodată.

"Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun.", a mai continuat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel