Horia Brenciu, despre începutul carierei sale: Prima mea meserie a fost cea de curier

Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, Instagram

Horia Brenciu a fost curier, înainte de a intra în televiziune.

Horia Brenciu a vorbit despre începutul carierei sale, care a avut loc în urmă cu aproximativ 30 de ani. Artistul spune că ar lua-o oricând de la capăt, chiar dacă a fost un drum greu. Curiozitatea a fost cea care l-a ajutat să descopere mai bine acest domeniu și să devină profesionistul de azi.

"Dacă ar fi știut tânărul acela de 20 ani, din Brașov, pe unde îl va duce destinul lui artistic și la câte slalomuri va fi supus, nu știu dacă ar fi pornit la drum. Glumesc… Aș lua-o oricând de la capăt, pe același drum! La începutul anilor 90, eram prea timid să mă gândesc că vreodată mă voi întâlni cu actoria, cu spectacole de musical sau să-mi exercit alte aptitudini, în sensul ăsta. Nici nu știam că le am. Nu mai spun despre titulatura de profesor de Stage Coaching, curs pe care l-am inițiat la Academia de Arte. Dar, vorba ta, trăiască reinventarea! Timpul, vremurile și acumularea unei experiențe de viață, dorința de a merge mai departe, toate astea m-au învățat că trebuie să fiu în continuă mișcare și adaptare, mereu în contact cu oamenii, prin fiecare palier al tărâmului artistic.", a declarat Horia Brenciu, potrivit viva

Horia Brenciu a fost curier

Artistul a intrat în acest domeniu fără pic de experiență. Mai mult, el a dezvăluit chiar și care este meseria pe care a avut-o prima dată. 

"Cred că în anul acela, 1993, îmi căutam ceva de făcut în care să mă implic mai mult. Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea de joburi era, sincer, egală cu zero. Brașovul nu era un oraș super activ și cred că asta era singura mea nepotrivire cu orașul meu natal. Eram în anul 2 la TCM și nu eram atras prea tare de orizonturile inginerești. Fratele meu plecase deja la Conservator, în 92, iar eu așteptam… ceva. (zâmbește) Și au venit toate în cascadă: în iulie 93, prezența la Costinești, la Galele Studențești, întâmplare urmată de invitația într-o emisiune de televiziune, filmată tot acolo, în urma căreia, în august, a sosit chemarea la București, la preselecția pentru prezentatori și redactori și, în fine, debutul din octombrie, de la Robingo.", a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel