Horia Brenciu, secretul unei căsnicii de lungă durată: „Ne certăm, suntem supărați. Relația noastră este una normală”

Data publicării:

Horia Brenciu a vorbit despre viața de familie și despre secretul unei relații longevive.

Horia Brenciu are o viață profesională de succes. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, care își face adesea prezența și în televiziune, unde este extrem de îndrăgit de public. În același timp, solistul are și o familie extrem de frumoasă și o căsnicie fericită de opt ani de zile, pe care reușește să o mențină în echilibru întotdeauna. Acum, că se apropie sărbătorile, toți membrii familiei așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, dar și pe Moș Crăciun, scrisorile fiind deja scrise și trimise la Polul Nord. 

„Ah, păi să povestesc cum se întâmplă… Cumva se așază lucrurile, pentru că eu și Alice suntem consilierii principali ai lui Moș Crăciun, atunci când se întocmesc scrisorile. Și atunci, și Moșului îi e mult mai ușor să ia deciziile…”, a spus Horia Brenciu, potrivit viva.

 

Mai mult, Horia Benciu spune că nu aruncă niciodată bradul de Crăciun, după ce se termină sărbătorile. Acesta optează mereu  pentru un brad cu rădăcină, astfel încât să poată fi plantat mereu în pământ.

„De obicei, bradul are rădăcină. Când se termină Crăciunul, îl plantăm ori pe lângă casă, ori la Brașov. Asta înseamnă că bradul nu e prea mare. (n.r. zâmbește) Pe 24 ne strângem cu prieteni mulți, cu copii mulți și îl așteptăm pe Moșu. Ne bucurăm de cadouri și… mâncăm ponderat. De băutură ne atingem rar… (n.r. zâmbește)”, a mai spus artistul.

Din ce câștiga Horia Brenciu bani înainte de celebritate: „Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc...

 

 Cum face artistul față vieții cu patru copii

Chiar dacă are o familie destul de numeroasă, Horia Brenciu spune că, pe parcurs, cele două fete mai mari au plecat pe cont propriu, astfel încât doar cei mici au mai rămas în grija părinților lor. Tocmai din acest motiv, Horia Brenciu și soția sa adoră momentele petrecute în șase, care acum sunt destul de rare. 

„Fetele mari nu mai stau cu noi. Așa că ne bucurăm tare când ne mai strângem toți șase… Eu și Alice ne dorim să facem multe lucruri, așa că depunem toate eforturile pentru acest țel. În timpul pandemiei n-a prea fost timp, dar acum… the sky is the limit!”, a continuat el, pentru sursa citată.

Horia Brenciu și-a pierdut mama la 11 ani. Drama cumplită prin care a trecut artistul: ”N-a fost o perioadă bogată în amintiri”

 

Secretul căsniciei dintre Horia Brenciu și Alice

Când au puțin timp liber, cei doi îndrăgostiți preferă să-și aloce timp în doi, pentru a ține relația vie, în continuare. Cu toate acestea, artistul spune că nu lipsesc nici momentele mai pline de scântei din relație, care sunt normale într-un cuplu, spune el.

„Păi mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur.”, a conchis artistul.

Horia Brenciu, despre viața de tată: Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurileGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel