Din ce câștiga Horia Brenciu bani înainte de celebritate: „Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc...

Data publicării:
Horia Brenciu, captură video YouTube
Descriere foto: Horia Brenciu, captură video YouTube

Horia Brenciu vorbește cu mândrie despre începutul carierei sale și despre cum muncea din greu pentru a se întreține.

Horia Brenciu a fost invutat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a vorbit despr eînceputul carierei sale, dar și despre primul job care i-a adus bani. Artistul a lucrat în curierat și spune că nu i-a fost deloc ușor. 


"La mine au fost mai multe schimbări. Primul meu job a fost de curier, la 18 ani. Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc...a fost primul serivicu plătit ce care l-am avut și a fost foarte greu pentru că mă muștruluia șeful zilnic, pentru că nu am dus când trebuie plicul. Dar pe parcursul vieții mele s-au schimbat foarte mult lucrurile, pentru că am crezut că voi fi prezentator pentru toată viață mea. Și după aceea când am văzut că muzica de fapt este prima și cea mai frumoasă iubire a mea, mi-am zis că trebuie să îmbrățișez muzica", a declarat Horia Brenciu, în emisiunea de la PRO TV.

Horia Brenciu și-a pierdut mama la 11 ani. Drama cumplită prin care a trecut artistul: ”N-a fost o perioadă bogată în amintiri”


Cum a ajuns să lucreze în televiziune


În urmă cu ceva timp, Horia Brenciu dezvăluia, într-un interviu pentru VIVA, cum a ajuns să dea o probă pentru televiziune. Artistul spune că deși avea o experiență egală cu zero în muncă, exceptând cea de curierat, șansa a fost de partea lui.

Dacă ar fi știut tânărul acela de 20 ani, din Brașov, pe unde îl va duce destinul lui artistic și la câte slalomuri va fi supus, nu știu dacă ar fi pornit la drum. Glumesc… Aș lua-o oricând de la capăt, pe același drum! La începutul anilor 90, eram prea timid să mă gândesc că vreodată mă voi întâlni cu actoria, cu spectacole de musical sau să-mi exercit alte aptitudini, în sensul ăsta. Nici nu știam că le am. Nu mai spun despre titulatura de profesor de Stage Coaching, curs pe care l-am inițiat la Academia de Arte. Dar, vorba ta, trăiască reinventarea! Timpul, vremurile și acumularea unei experiențe de viață, dorința de a merge mai departe, toate astea m-au învățat că trebuie să fiu în continuă mișcare și adaptare, mereu în contact cu oamenii, prin fiecare palier al tărâmului artistic. (...) Cred că în anul acela, 1993, îmi căutam ceva de făcut în care să mă implic mai mult. Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea de joburi era, sincer, egală cu zero. Brașovul nu era un oraș super activ și cred că asta era singura mea nepotrivire cu orașul meu natal. Eram în anul 2 la TCM și nu eram atras prea tare de orizonturile inginerești. Fratele meu plecase deja la Conservator, în 92, iar eu așteptam… ceva. (zâmbește) Și au venit toate în cascadă: în iulie 93, prezența la Costinești, la Galele Studențești, întâmplare urmată de invitația într-o emisiune de televiziune, filmată tot acolo, în urma căreia, în august, a sosit chemarea la București, la preselecția pentru prezentatori și redactori și, în fine, debutul din octombrie, de la Robingo.", spunea Horia Brenciu în urmă cu ceva timp, potrivit Viva

Horia Brenciu s-a lansat în muzică la 35 de ani. A cunoscut succesul încă de la prima melodie și continuă să surprindă prin proiectele artistice. 

 

Horia Brenciu, dezvăluie SECRETUL relației perfecte: E un ingredient pe care nu vreau să-l pierdGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel