Horia Brenciu, cu masca de oxigen pe față: „M-a prins, nenorocita”. Ce s-a întâmplat cu artistul

Data publicării:

Horia Brenciu trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce starea de sănătate i s-a degradat.

Horia Brenciu și-a îngrijorat fanii, prin ultima postare făcută pe rețelele de socializare. Întotdeauna cu multă dispoziție și cu zâmbetul pe buze, celebrul artist s-a afișat de această dată cu o mască de oxigen pe față, semn să starea sa de sănătate s-a degradat. În ultimele zile, în România, tot mai mulți oameni au contactat diferite viroze respiratorii, iar se pare că solistul nu face o excepție. Horia Brenciu pare destul de abătut, semn că zilele acestea nu va mai fi la fel de activ pe plan profesional, la fel cum obișnuia înainte. 

„M-a prins, nenorocita.”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Horia Brenciu, secretul unei căsnicii de lungă durată: „Ne certăm, suntem supărați. Relația noastră este una normală”

 

Elwira și Mihai Petre, suspecți de gripă

Horia Brenciu nu este singurul artist care a căzut pradă gripei de sezon. În urmă cu doar câteva zile, Mihai Petre anunța pe rețelele de socializare faptul că toți membrii familiei sale sunt suspecți de gripă. Partea cea mai rea este însă că foarte multe medicamente se găsesc în număr din ce în ce mai redus în farmacii, susținea dansatorul. În acest sens, Mihai Petre le-a transmis fanilor să aibă grijă de sănătatea lor, pentru că perioada aceasta circulă în aer diferiți viruși contagioși. 

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate.”, a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Te poate interesa și: Marele vis a lui Mihai Petre: „Încerc asta în fiecare zi. Acesta este scopul meu”

Fiica Simonei Gherghe, confirmată cu gripă

Nici Simona Gherghe nu a avut parte de o perioadă liniștită. În preajma Crăciunului, celebra prezentatoare le dezvăluia fanilor faptul că fiica ei, Ana, a fost confirmată cu gripa de sezon. Micuța a prezentat mai multe simptome, printre care și febră.

”S-a bifat și o gripă… Ana, mai exact. Ana e puțin răcită. A făcut febră aseară, așa că azi stă acasă. A făcut deja un experiment (…) Apoi, a pus murături cu mamaie. De fapt, s-a supărat că a lipsit azi de la grădi, tocmai că azi puneau murături acolo.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

 

Ulterior, Simona Gherghe și-a liniștit fanii, cărora le-a transmis faptul că Ana se simte mai bine. Vedeta se ruga pe atunci ca micuța să-și revină cât mai repede, pentru a putea pleca cu toții lîn vacanța de ski mult așteptată, ceea ce s-a și întâmplat. 

„Situația e așa: Ana este bine, nu are o formă dificilă. Azi-noapte nu a mai făcut febră. E vioaie, mănâncă, sper să scape repede. Noi, ceilalți, suntem bine. Niciun simptom. Și mă rog să rămânem așa, ca să putem pleca în vacanță.”, a fost descrierea pe care a folosit-o Simona Gherghe în dreptul imaginii emoționante.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel