Andra Barangă a interpretat-o pe Aura Urziceanu și a trecut mai departe. Andra: Suntem bucuroși și onorați să avem o asemenea voce în concurs

Data publicării:
Andra
Descriere foto: Andra

Constănțeanca a uimit juriul Românii au Talent prin melodia pe care a ales-o.

Sunt Andra Maria Barangă, am 20 de ani și sunt din Năvodari, județul Constanța.

„Tatăl și fratele meu au fost semifinaliști la Românii au Talent -  e vorba despre băieții cu acordeoanele, Dorinel și Costinel Cutiuță.”, a

 

„Riscant teren, Andra. Riscant pentru că mie și Andrei ne-ai adus aminte de uriașa voce a Aurei Urziceanu, de care ne e în permanență dor. Ai o voce foarte plăcută, dar și foarte frumoasă. Așchia nu a sărit departe de trunchi, ai tot ce-ți trebuie ca să reușești mai departe. Ai făcut senzație la Românii au Talent”, a spus Andi Moisescu.

 

„Suntem bucuroși și onorați să avem o asemenea voce în concurs”, a mai zis și Andra Măruță.

„Eu nu știu dacă până acum a mai ales cineva Aura Urziceanu. E foarte rar pentru un tânăr de 20 de ani să aleagă această melodie”, a precizat și Dragoș Bucur.

„Și mie îmi place muzica ușoară românească. Tu ai venit la Românii au Talent și ai cântat diamantul de pe coroana muzcii românești în ceea ce privește vocea feminină. Eu sunt curios ce găsești mai greu data viitoare.”, a spus și Mihai Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel